Banca Intesa i Stefan Milenković najavili saradnju na projektu: "Banka pod vašim prstima"

Autor:

Vesti

27.05.2022

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

U skladu sa opredeljenjem da kontinuirano unapređuje korisničko iskustvo svojih klijenata sa ciljem poboljšanja njihovog sveukupnog zadovoljstva uslugama banke, Banca Intesa je, u okviru projekta ,,Banka pod vašim prstima'', predstavila brend ambasadora novog digitalnog bankarstva, svetski poznatog violinistu - Stefana Milenkovića.

Banca Intesa i Stefan Milenković najavili saradnju na projektu: "Banka pod vašim prstima"

Foto: Promo foto

Kroz saradnju koja predstavlja spoj tradicionalnog i modernog, klasičnog i inovativnog, uz konstantnu istrajnost i želju za usavršavanjem, Banka i Stefan će klijentima zajednički približiti novu aplikaciju digitalnog bankarstva i upoznati ih sa nizom inovativnih funkcionalnosti koje će unaprediti njihovo iskustvo u obavljanju svakodnevnih transakcija bez odlaska u ekspozituru. 

- Drago mi je da mogu da istaknem da je posvećenost digitalizaciji u poslednjih nekoliko godina dala zaista veliki doprinos tome da se navike ljudi promene u korist novih tehnologija. U prilog tome govori i činjenica da je pola miliona naše ukupne klijentske baze digitalizovano i da u proseku svaki drugi dan ima interakciju sa bankom preko mobilnog telefona. Imajući u vidu ove podatke i značaj koji digitalne tehnologije imaju za naše poslovanje bili smo jednoglasni u odluci da novo digitalno bankarstvo zaslužuje prepoznatljivo ime i zaštitno lice čija karijera oslikava vrednosti koje i mi u Banci gradimo i negujemo. Uz umetnika, kakav je Stefan Milenković, koji je pravi ambasador naše zemlje i koji zahvaljujući svom radu, akademskom iskustvu i virtuozitetu ima poštovaoce širom sveta, verujem da ćemo uspeti da na neposredan, moderan i kreativan način klijentima približimo funkcionalnosti i novitete koji će im omogućiti još naprednije digitalno iskustvo - izjavio je Darko Popović, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

Foto: Promo foto

 

 

Brend ambasador novog digitalnog bankarstva, Stefan Milenković, istakao je da svoju ulogu vidi kao priliku da pruži ličnu podršku u promociji savremenih digitalnih rešenja, koja korisnicima pojednostavljuju svakodnevno obavljanje transakcija. 

- Naša saradnja je sinonim za sinergiju vrednosti koje delimo i korisnosti usmerene na klijente. Raduje me pomisao na to da će naš projekat pokazati da nespojivih nema, već da su dobra komunikacija i zajednički cilj osnov za ostvarenje uspeha - dodao je Stefan.

Kako bi svojim klijentima omogućila još jednostavniji pristup uslugama, Banca Intesa je prošle godine uvela novu aplikaciju digitalnog bankarstva, koja pruža mogućnost za korišćenje niza inovativnih funkcionalnosti u cilju unapređenja njihovog korisničkog iskustva. Između ostalog, preko nove Banca Intesa Mobi aplikacije klijenti mogu da prenesu novac bez unosa broja računa primaoca, podignu gotovinu s bankomata mobilnim telefonom uz #withCASH, provere svoj PIN, još brže i lakše plate račune korišćenjem opcije IPS Skeniraj, kao i da realizuju keš kredit u potpunosti preko svog mobilnog uređaja. Da su unapređenje aplikacije i uvođenje novih funkcionalnosti odgovori na realne potrebe klijenata, potvrđuje činjenica da je udeo transakcija kroz digitalne kanale Banca Intesa u konstantnom porastu.

Komentari (0)

Loading