Bogata ponuda seminara i obuka u Privrednoj komori Srbije! Edukacija kao odgovor na izazove u modernom poslovanju!

Autor:

Vesti

28.01.2022

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od samog početka godine popunjen je kalendar Službe za edukaciju i Poslovne akademije Privredne komore Srbije (PKS) koja predstavnicima biznisa nudi raznovrsne i kvalitetne obuke i edukacije, kako bi se menadžeri i zaposleni u svakoj kompaniji prilagodili novim poslovnim izazovima, održali i unapredili poslovanje, kao i lične kompetencije i veštine.

Bogata ponuda seminara i obuka u Privrednoj komori Srbije!  Edukacija kao odgovor na izazove u modernom poslovanju!

Foto: PKS

Akademija je u svoju ponudu uvrstila obuku „Kako postati i ostati efikasan menadžer - Praktične tehnike za povećanje efektivnosti i efikasnosti u radu sa timom“.

Novi ciklus biće održan od 1. do 3. marta, a edukacija je namenjena menadžerima i rukovodiocima sektora, vlasnicima preduzeća, direktorima kompanija i svima koji rade sa ljudima, i imaju zadatak da ih motivišu i razvijaju njihov potencijal.

Obuke za poslodavce i državne službenike


U saradnji sa Kabinetom predsednice Vlade Srbije, Nacionalnom akademijom za javnu upravu, organizacijom Petlja, PKS i UNDP-em, kreirane su obuke za državne službenike i poslodavce, koje su dostupne preko „e-learning“platformi Komore i Nacionalne akademije za javnu upravu.

Kroz ove obuke polaznici se upoznaju sa primenom inovativnih tehnologija poput blokčejna, veštačke inteligencije i mašinskog učenja, robota, dronova, 3D štampe, što omogućava da kompanija digitalizuje poslovanje, bude efikasnija i konkurentnija generišući nove vrste prihoda.

Republika

Foto: PKS

Privredna komora Srbije, seminari

 

- U tri dana intenzivnog treninga polaznici prolaze 12 modula koji obuhvataju ključne funkcije i izazove menadžmenta, alate za određivanje prioriteta, za uspešnu selekciju ljudi i formiranje efikasnih timova, kreiranje standarda komunikacije i rešavanja konflikta, tehnike za motivaciju timova, delegiranje zadataka i praćenje rezultata, kao i ključne karakteristike za nove stilove liderstva - objašnjava Mirjana Kovačević, direktorka Poslovne akademije PKS. 

 

Seminar i o Tojotinoj „Lean“ metodologiji

U februaru i martu Služba za edukaciju PKS organizovaće i seminar o japanskoj Tojotinoj „Lean“ metodologiji koja štedi vreme, novac i smanjuje gubitke. 

Održaće se i edukacije o očuvanju mentalnog zdravlja u kriznim situacijama, rešavanju konflikata, proceni rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja, o zaštiti prava intelektualne svojine, obuke za procenitelje vrednosti nepokretnosti, za poresko savetovanje i druge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading