TELENOR PRESTAJE DA POSTOJI! Kraj jedne ere!

Autor: Republika

Vesti

27.01.2022

10:46

Telenor Srbija najavljuje da će od marta nastaviti da posluje pod imenom Yettel.

TELENOR PRESTAJE DA POSTOJI! Kraj jedne ere!

ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Promena brenda odvijaće se u tri zemlje u kojima PPF grupa koristi brend Telenor - u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj.

- Naša poslovna strategija zasniva se na tri cilja: da pružimo najbolje korisničko iskustvo i najmoderniju mrežu, uz visok novo efikasnosti i profitabilnosti. Za ostvarenje tih ciljeva, neophodan nam je jak brend - rekao je Marek Slačik, izvršni direktor TMT CEE (Tehnologija, Mediji, Telekomunikacije za CEE region), PPF Telekom grupe, navodi se u saopštenju kompanije.

Kako dodaje, za njih počinje novo poglavlje u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj.

- Imamo čvrstu i jaku osnovu koju smo stvorili pod Telenor brendom na kojoj ćemo dalje da gradimo odnos sa korisnicima, i stvaramo dodatnu vrednost pod novim, Yettel brendom - dodaje Slačik.

Yettel je moderan brend, dizajniran na osnovu istraživanja potreba i trendova na tržištu. Kreiran je sa ciljem da doprinese kvalitetu života korisnika, uz razumevanje sve veće uloge koju tehnologije igraju u svakodnevnom životu ljudi, poručeno je iz kompanije.

- Yettel je novo ime, nova reč. Tokom 2022. godine lansiraćemo nove proizvode i usluge, dok nam strateški fokus ostaje nepromenjen: želimo da dalje razvijamo poslovanje i srpsko tržište, doprinosimo privredi i zajednici i ponudimo kvalitetne usluge kroz najsavremeniju mrežu i infrastrukturu - rekao je Majk Mišel, generalni direktor kompanije u Srbiji.

Period tranzicije počinje danas, završiće se do kraja marta i ne zahteva nikakvu aktivnost korisnika, ističe se u saopštenju.

Zvanično predstavljanje novog Yettel brenda biće 1. marta 2022.

Komentari (0)

Loading