Global Finance nagrade za Banca Intesa i u 2022. godini

Autor: Republika

Vesti

24.12.2021

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finansijski magazin Global Finance je po 22. put birao pobednike u više globalnih kategorija, u preko 100 zemalja i sedam regiona u svetu. Banca Intesa je dobitnik čak dva priznanja i proglašena je za „Najboljeg pružaoca usluga deviznog poslovanja u Srbiji" i „Najbolju banku u kategoriji dokumentarnog poslovanja u Srbiji" za 2022. godinu.

Global Finance nagrade za Banca Intesa i u 2022. godini

Foto: Promo foto

Kriterijumi za odabir pobednika u kategoriji usluga deviznog poslovanja uključivali su: obim transakcija, tržišni udeo, obim globalne pokrivenosti, korisnički servis, konkurentne cene i inovativne tehnologije, dok su kriterijumi za izbor pobednika u kategoriji dokumentarnog poslovanja bili: obim transakcija, obim globalne pokrivenosti, korisnička usluga, konkurentne cene i inovativne tehnologije.

Magazin Global Finance je takođe u obzir uzeo i informacije dobijene od bankarskih analitičara, korporativnih zvaničnika i eksperata za tehnologiju. 

- Zadovoljstvo mi je da 2021. godinu završavamo sa još dva značajna priznanja koje nam je dodelio renomirani finansijski magazin Global Finance kao potvrdu ispravnosti našeg strateškog opredeljenja. Kao decenijski lider na tržištu Srbije trudimo se da iz godine u godinu razvijamo inovativne proizvode i usluge sa ciljem da našim klijentima omogućimo bolje korisničko iskustvo kroz modernizaciju i digitalizaciju svih procesa u banci. Želela bih da čestitam svima koji su svojim zalaganjem i posvećenošću omogućili da Banca Intesa ostane pouzdan partner u poslovanju privrede i stanovništva, prateći najsavremenije tokove na svetskom finansijskom tržištu - izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

Magazin Global Finance, sa sedištem u Njujorku i kancelarijama širom sveta, od 1987. godine, predstavlja važan izvor finansijskih informacija i analiza za čitaoce u 188 zemalja širom sveta.

Global Finance tradicionalno već 28 godina objavljuje listu najboljih banaka i drugih pružaoca finansijskih usluga. Ovaj renomirani časopis izdaje se na mesečnom nivou u tiražu od preko 50.000 primeraka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading