The Banker: AIK Banka je “Banka godine u Srbiji”

Autor: Republika

Vesti

03.12.2021

10:05

Nakon što je proglašena Najboljom digitalnom bankom za potrošače u Srbiji od strane časopisa “Global Finance”, i Najboljom komercijalnom bankom od časopisa “International Banker”, AIK Banka kraj godine dočekuje bogatija za još jedno internacionalno priznanje.

The Banker: AIK Banka je “Banka godine u Srbiji”

Promo foto

“The Banker”, jedan od najuglednijih svetskih magazina i deo “Financial Times” medijske grupe, proglasio je AIK Banku “Bankom godine u Srbiji” za 2021. Prestižna nagrada je i zvanična potvrda inovativnosti i visokog kvaliteta usluga koje banka pruža svojim klijentima, ali i izuzetnih finansijskih rezultata koji su ostvareni.

Promo foto

 

- Ponosni smo na činjenicu da je jedan od najistaknutijih međunarodnih magazina iz oblasti bankarstva i finansija prepoznao AIK Banku kao vodeću banku u Srbiji. Sa tradicijom dugom skoro pola veka, AIK Banka je danas moderna, odgovorna i inovativna finansijska institucija posvećena pružanju najkvalitetnijeg korisničkog iskustva svojim klijentima kroz vrhunsku uslugu i proizvode prilagođene njihovim potrebama. Ova važna nagrada je još jedno priznanje naših postignuća, i snažan podstrek za dalji razvoj - Izjavila je Jelena Galić, Predsednica Izvršnog odbora AIK Banke.


 

Komentari (0)

Loading