Čadež: Kompanije Otvorenog Balkana na Svetskoj izložbi u Dubaiju!

Autor: Republika

Vesti

07.10.2021

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored kompanija iz Srbije, firme Severne Makedonije i Albanije, sa prostora inicijative Otvoreni Balkan (Open Balkan), moći ce da koriste prostor Srpskog biznis haba za predstavljanje na najvecoj Svetskoj izložbi Ekspo 2020 Dubai.

Republika

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Predsednik PSK Marko Čadež

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež pozvao je sve kompanije Severne Makedonije i Albanije da se jave Komori, iskoriste ovu priliku i predstave se svetu.

- Tokom narednih šest meseci moći cete da koristite biznis hab Privredne komore Srbije kao svoj! Imaćete priliku da na Ekspo-u upoznate sjajne ljude, fantasticne kompanije i da dogovorite nove poslove. Samo zajedno možemo da ojačamo region - kaže Cadež, koji se zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na inicijativi da se Otvoreni Balkan predstavi na najvećoj svetskoj smotri u Dubaiju.

Srpski biznis hab otvoren je proteklog vikenda i njegov prostor i infastrukturu već koriste prve kompanije iz Srbije koje su se predstavile na Ekspo 2020 Dubai.

U ovom prostoru tokom narednih meseci biće organizovane prezentacije kompanija, kao i poslovni sastanci naših firmi sa potencijalim partnerima.

Ekspo 2020 Dubai najveća je svetska izložba i trajaće do kraja marta 2022. godine. Očekuje se da više od 1.000 kompanija iz Srbije predstavi svoje prozivode i usluge na ovoj izložbi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading