Unesite eleganciju u prostor doma crno-belom kombinacijom

Autor: Republika

Vesti

02.09.2021

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada dođe vreme za uređivanje doma, najvažnije odluke tiču se dominirajućeg stila i boje. Ako želite da kreirate jedinstvenu atmosferu u svom domu, stručnjaci savetuju da koristite dve kontrastne boje koje uvek rezultiraju upečatljivim ambijentom.

 

Republika

Foto: Promo foto

Nameštaj Forma Ideale

 

Crno-beli enterijer na prvi pogled predstavlja veliki izazov, ali ujedno donosi i veliku inspiraciju.

Ukoliko odlučite da kreirate svoj crno-beli svet, važno je da jedna boja dominira prostorom, jer će ujednačen odnos umanjiti efekat prostorije. Ukoliko prednost date crnoj, probudićete eleganciju i snagu prostora, dok je za one koji vole čistoću i prefinjenost odličan izbor više belih površina i detalja.

Ovu kombinaciju, takođe, možete oplemeniti još nekom, trećom, bojom i dekorom, i tako stvoriti svoj jedinstveni stil.

Dovoljnu notu elegancije i sofisticiranosti postići ćete ukoliko izaberete regal LENS. Kombinacija crnog drvo dekora i bele lak folije, sa dodatkom poluzastakljenih elemenata, daće prostoru potpuno nov, futuristički izgled.

Republika

Foto: Promo foto

Crno beli nameštaj Forma Ideale

 

Crna boja velikim prostorijama daje dubinu i ozbiljniji izgled, dok su svetlije nijanse savršene za male životne prostore. U ovakve ambijente dobrodošla je i siva boja, kao prelazna nijansa, koja sobu čini ugodnijom i ne remeti crno-belu temu.

Za savremeni kontrast u enterijeru, koji će oživeti novu energiju prostora, odlično rešenje može biti sistem elemenata TRENTINO. Dodavanjem žute boje, kroz boju zidova ili dekoraciju, učinićete ambijent vedrim uz dodatni osećaj topline doma.

Beton dekor je još jedan od načina da postignete raskošan i elegantan izgled enterijera, dok dodavanjem svetlog drvo dekora belom ambijentu možete dočarati toplu atmosferu.

Retko koji ambijent nam dozvoljava da se igramo hladnim, pastelnim bojama, a sistem TRENTINO, koji se lako uklapa sa hladnim nijansama, pruža mogućnost korišćenja hladne, plave i zelene nijanse, koju možete „razbiti“ detaljima u nežno roze ili ljubičastoj boji.

Republika

Foto: Promo foto

Nameštaj kompanije Forma Ideale

 

Još jedna od prednosti crno-belog ambijenta je što uz minimalne napore možete postići maksimalne promene. Teme koje se uklapaju uz ovakav ambijent, mogu biti sezonske, poput morske, koje možete kreirati uz regal PRATO, a sve to samo uz izmene boja zidova i dekoracije.

Pored toga što su veoma moderni, ovi komadi nameštaja – regal PRATO, regal LENS, kao i sistem elemenata TRENTINO, imaju mogućnost postavljanja dodatne rasvete, što prostor čini još atraktivnijim, ističu dizajneri enterijera Forma Ideale.

Da biste upotpunili i ušuškali svoj dom, crno-belom nameštaju možete dodati crno-bele prostirke sa smelim geometrijskim šarama, jastuke sa paternom, kao i crno-bele činije, koje će uneti dinamiku u prostor.

Monohromatski ne mora uvek značiti monotono. Važno je samo da pronađete stručne savete i pratite uputstva. Kada jednom isprobate crno-belu kombinaciju u svom domu, otvorićete bezbroj mogućnosti i sami kreirati snažan i elegantan ambijent u prostoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading