Koji je MUST - HAVE aksesoar za ovu sezonu?

Autor: Republika

Vesti

02.09.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znamo da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu za muškarce, a šta je to za žene i koja je njihova strast. Nema sumnje da veliki broj pripadnica „nežnijeg pola“ gaji ljubav prema šopingu i opuštajućim potragama za novim kolekcijama, jer ko bolje nego dame razume poražavajući "nemam šta da obučem" osećaj.

Republika

Foto: Promo

Obavezan "aksesoar" kada se ide u šoping

Zamislite da uz pomoć ličnog asistenta na jedan poziv, organizujete odlazak u neku od evropskih metropola i na avenijama Rima, Pariza i Londona birate garderobu za novu sezonu. Putovanje sa prijateljicama dobiće novu draž, jer dok razgledate čuvene građevine, šopingujete i novi par cipela, za dalje šetnje prestonicama visoke mode. Ako je vaš saputnik vaša „jača polovina“, ne brinite, neće se osetiti zapostavljenim - obezbedićete mu da prati dešavanja sa terena najjačih fudbalskih liga sveta, a usput ga i iznenadite npr. novom kravatom, tek da razume vašu strast prema šopingu.

Kako do kupovine iz snova? Zahvaljujući saradnji i partnerstvu sa kompanijiom Mastercard, Banca Intesa je obogatila svoj portfolio Mastercard Platinum kreditnom karticom, sa nizom specijalnih pogodnosti, a Mastercard Concierge je svakako najatraktivnija od njih. U pitanju je tim profesionalaca koji brzo i efikasno nalazi rešenja za sve upite - bilo da se oni odnose na svakodnevni život, slobodno vreme ili putovanja. Organizacija ekskluzivnih odmora, pružanje saveta ili informacija za odabir restorana za specijalne prilike ili pak asistencija u pronalaženju karata za sportske, društvene, muzičke ili kulturne događaje - Concierge je tu da vam pruži privilegovan tretman i personalizovane usluge najvišeg nivoa, koje su vam dostupne u bilo koje doba dana ili noći, svakog dana u nedelji, a potrebno je samo da poželite i ne budite skromni, jer zaslužujete život sa stilom.

Banca Intesa Mastercard Platinum kreditna kartica kreirana je da odgovori na najzahtevnije potrebe klijenata  - u slučaju da let kasni obezbeđen je flight delay pass za ulazak u VIP salone za korisnika kartice i još jednog saputnika, zatim pristup internetu širom sveta, kao i odložena plaćanja do 24 rate bez kamate i dodatni posebni popusti i povlastice.

Na raspolaganju je i mogućnost odabira jedan od tri lokalna benefita. Za klijente koji već razmišljaju o zimovanju, omogućena je Skipass propusnica za Kopaonik tokom trajanja skijaške sezone, u periodu od petka do nedelje, a za ljubitelje sportskog programa besplatan pristup Arena Cloud paketu TV kanala uz najbolje fudbalske lige - Premijer, Seriju A i Ligu 1.

Na kraju, tu su i dve jedinstvene usluge koje je Mastercard predstavio u Srbiji tokom jula ove godine, a u kojima korisnici Banca Intesa Mastercard Platinum kartice mogu besplatno da uživaju do 30. juna 2022. godine - PressReader, digitalni kiosk koji sadrži mnoge međunarodne časopise i Digital Bodyguard, aplikacija za sigurnosne informacije i upozorenja.

 
Sa oko 1,5 miliona izdatih platnih kartica i udelom od preko 15 odsto, Banca Intesa je lider na domaćem kartičarskom tržištu. Banka učestvuje sa 24,2% u broju transakcija i sa 25,4% u prometu platnim karticama u zemlji i sa 24,9% u prometu platnim karticama u inostranstvu.

Kako je čuvena Koko Šanel govorila “moda je prolazna, ali je stil večan”, a vaš je ove sezone upotpunjen jedinstvenim aksesoarom - Mastercard Platinum karticom…I ne zaboravite da u povratku bacite novčić u fontanu, veruje se da će vas vratiti na mesta koja ste voleli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading