VELIKA ČAST ZA GENERALNOG DIREKTORA TELEKOMA: Lučić postao član Forbsovog poslovnog saveta

Autor: Republika

Vesti

15.04.2021

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić postao je član Forbsovog poslovnog saveta, koji čine istaknuti poslovni lideri iz čitavog sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Vladimir Lučić

Forbsov poslovni savet je organizacija u čije članstvo se ulazi po pozivu i na osnovu referneci koje biznismeni steknu u svom dugogodišnjem radu. 

- Drago mi je da sam dobio poziv i mislim da je to priznanje ne samo meni nego i našoj kompaniji. Drago mi je da su neki primetili šta radi naša kompanija i u regionu, ali i kada je reč o međunarodnim aktivnostima van bivše Jugoslavije. Očigledno je da postoji zainteresovanost drugih poslovnih lidera za saradnju s nama, tako da sam prihvatio poziv i postao član saveta - izjavio je Lučić za Tajnug.

Direktor Telekoma Srbije je objasnio da je njegovo člansto u Forbsovom poslovnom savetu jedinstvena prilika za stavarnje ličnih kontakata sa istaknutim svetskim poslovnim liderima. 

- Time se stvara mogućnost dodatne promocije naše kpompanije. Smatram da ću kroz razmenu biznis ideja pomoći našoj kompaniji, ne samo u međunarodnim aktivnostima koje planiramo, već i da ću uspeti da privučem određen broj biznis lidera iz nekih drugih sfera da investiraju u Srbiju i da im približim naše potencijale - rekao je Lučić. 

RepublikaFoto: profiles.forbes.com/printscreen
Lučić postao član Forbsovog poslovnog saveta

Prvi čovek Telekoma je naglasio kako ova nacionalna kompanija ima veoma ambiciozne biznis planove u međunarodnim okvirima kojima će njegovo člansto u Forbsovom poslovnom savetu biti od pomoći. 

Naveo je da je među ciljevima da se proširi projekat za dijasporu, osim u Austriji još na Nemačku, Švajcarsku, Ameriku i Kanadu.

- Osim toga, formiramo fond kojim ćemo finansirati startap ideje s ciljem da ih prodamo svuda po svetu i samim tim članstvo u ovakvom biznis forumu omogućava Telekomu da bude još uspešniji u tome - naglasio je Lučić u izjavi za Tanjug.

 

Ko je Vladimir Lučić?

Vladimir Lučić je generalni direktor Telekom Srbija grupe i izvršni direktor M:tela Crne Gore.

Lučić je profesionalno iskustvo sticao u Eriksonu u Švedskoj i u Nemačkoj.

Radio je, uz kraće prekide, u Telekomu Srbije od njegovog osnivanja 1997. Za generalnog direktora kompanije postavljen je 16. decembra 2020.

Rođen je 18. februara 1971. u Šapcu, diplomirani je inženjer elektrotehnike. MBA zvanje je stekao po programu Univerziteta Institut Kurt Boš iz Švajcarske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading