Ipification pobednik Elevator Lab takmičenja: Srpski tim programera osvojio regionalnu nagradu kao najbolje rešenje iz oblasti finansijskih tehnologija

Autor: Republika

Vesti

08.12.2020

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon osvajanja prvog mesta na Elevator Lab takmičenju za Srbiju i osvajanjem nagrade od 5.000 evra, srpski tim programera iz kompanije Ipification osvojio je prvo mesto i na istoimenom regionalnom takmičenju kao startap sa najinovativnijim rešenjem iz oblasti finansijskih tehnologija.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Branković i Stefan Kostić

Na regionalnom takmičenju pored srpskog predstavnika, učestvovali su i startapi iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a takmičenje je bilo otvoreno i za startape iz Crne Gore i Slovenije.

Kao najbolji startap Ipification je dobio mogućnost da integriše svoje rešenje unutar Raiffeisen bank Sistema u regionu i da predstavi svoje inovativno rešenje na međunarodnom “Elevator Lab Demo Day” u martu/aprilu 2021. godine.

Izvršni direktor Ipification Stefan Kostić je istakao da je veoma počastvovan što je prepoznat veliki trud i rad na razvoju rešenja koji će umnogome olakšati i dodatno unaprediti mobilno bankarstvo banaka uz potpunu bezbednost podataka klijenata.

RepublikaFoto: Promo foto

- IPification je napredno i najbezbednije rešenje prilikom registrovanja, prijavljivanja i verifikacije transakcija. Proces verifikacije broja telefona se vrši jednim klikom, bez čekanja na lozinku ili SMS. Najsavremenija tehnologija omogućava očuvanje privatnosi mobilnog korisnika i u skladu je sa svim regulativama Evropske unije i šire - rekao je Kostić.

On je dodao da je ova nagrada podsticaj za mladi srpski tim da nastavi da inovira i doprinese razvoju tržišta u Srbiji i širom Evrope.

Nagradu za najbolji startap sa inovativnom idejom i rešenjem u oblasti finansijskih tehnologija dodeljuje stručni žiri koji čine menadžeri Raiffeisen banke i uspešni regionalni preduzetnici i investitori.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading