Milion litara goriva uz Drive.Go mobilnu aplikaciju NIS

Autor: Republika

Vesti

30.11.2020

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krajem godine, kada se tradicionalno sabiraju postignuti rezultati u proteklom periodu, Naftna industrija Srbije i njeni korisnici mogu sa ponosom da se pohvale rezultatom koji je postigla inovativna Drive.Go mobilna aplikacija.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Naime, od kada je plaćanje goriva po prvi put omogućeno na točionom mestu, na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama prodato je milion litara goriva uz pomoć Drive.Go mobilne aplikacije. 

Vodeći se inovativnim pristupom poslovanju i brizi o dobrobiti svojih korisnika, NIS je u aprilu ove godine uveo uslugu plaćanja goriva bez odlaska na kasu, kojom je svim posetiocima NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica omogućeno da napune svoj rezervoar i plate gorivo direktno iz automobila, uz pomoć jedinstvene Drive.Go mobilne aplikacije.

Na taj način kompanija je dala doprinos bezbednosti i komforu građana u novonastalim okolnostima, istovremeno pokazujući da proces digitalizacije može biti praktičan deo života svih nas.

Milion litara goriva za samo nekoliko meseci od lansiranja Drive.Go mobilne aplikacije, pokazuje da su korisnici otvoreni da prihvate inovacije i koriste nove usluge, ukoliko su one kreirane u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima. Uvođenjem ove jedinstvene usluge na domaće tržište,  kompanija

NIS je još jednom pokazala da svoje poslovanje kreira u skladu sa razvojem industrije i tehnologije, istovremeno vodeći računa o dobrobiti svojih potrošača.

Kompanija NIS iskazuje zahvalnost za poverenje svim svojim korisnicima i raduje se novim inovativnim projektima koji će u budućnosti obezbediti još bolji kvalitet i viši nivo usluge za potrošače širom Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading