Žensko inovativno preduzetništvo: Od ideje do uspešnog biznisa

Autor: Republika

Vesti

28.10.2020

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostvarene preduzetnice kao podrška nezaposlenim ženama koje žele da pokrenu sopstveni posao.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Onlajn konferencija o ženskom inovativnom preduzetništvu pod nazivom „Women’s Innovation Day”  održaće se sutra, 29. oktobra 2020 sa početkom u 10 sati, i biće poligon za razvoj ideja u biznisu posebno u doba pandemije izazvane korona virusom. Kako stvoriti novu mrežu kontakata ili je dodatno unaprediti, šta su potvrđeno dobri primeri iz prakse, primena novih tehnologija i kanala komunikacija, inovativna rešenja u poslovanju samo su neke od tema koje će se sutra čuti od učesnika Konferencije kroz tematske panele o inovacijama u preduzetništvu. 

Konferenciji će preko digitalne platforme https://wid.digitalevents.rs/ prisustvovati svi zainteresovani za pokretanje sopstvenog biznisa, nezaposlene žene sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje kao i svi motivisani da čuju i saznaju više o inovativnim konceptima i strategijama u poslovanju.

Jedan od glavih nosioca tehnološkog, privrednog i kulturnog razvoja države i društva, Pošta Srbije koju su u svojoj istoriji, dugoj 180 godina, kao lidera u oblasti tehnoloških inovacija pozicionirali trajnost, uspeh u poslu, neprestano prilagođavanje izazovima novog vremena i tradicija, predstaviće značaj inovativnog pristupa u poslovanju i praćenja savremenih tehnologija naročito na polju komunikacija.


„Od ideje do uspešnog biznisa“ tema je prvog panela tokom koga će učesnici na primerima razvijanja aplikacija i drugih inovativnih rešenja svojim izlaganjem dati savete za unapređenje poslovanja u domenu platnih institucija. Kada je vreme za pokretanje provatnog biznisa, koja je tajna uspeha i koje inovativna metode su doprinele da se Bel Medic pozicionira kao jedan od lidera u privatnom zdravstvu, kao i kako je tekao ulazak u privatan biznis iz ugla žene pre 25 godina otkriće nam doktorka Jasmina Knežević, osnivač i direktorka Bel Medica.

Da pandemija koja je potisnula dosadašnje sisteme poslovanja i u najvećoj meri ih svela na online platforme ne mora nužno doneti samo posledice, pokazaće učenisci drugog panela pod nazivom „Inovacije u turizmu u vreme pandemije“, koja je jedna od najviše pogođenih oblasti svetske i srpske privrede. Predstavnici ove oblasti sa dugogodišnjim iskustvom i uspehom u radu govoriće o aktuelnim problemima i idejama za njihovo prevazilaženje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading