Veliki CarGo jubilej: 1.000.000 članova za godinu i po dana

Autor: Republika

Vesti

12.10.2020

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udruženje građana CarGo dobilo je svog milionitog člana nakon samo godinu i po dana od osnivanja. Sa 1.000.000 članova CarGo je najveće udruženje građana u zemlji, a članovima su na raspolaganju inovativna pomoć na putu i dostava hrane preko opcije ’Batler’.

Foto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić istakao je da je ponosan što CarGo piše istoriju i dodao da CarGo danas ne bi postojao bez podrške i poverenja građana Beograda i cele Srbije.  

- Nastali smo sa ciljem da lakše povežemo ljude, suočavali se sa ogromnim nasiljem i pritiscima, koji ni danas ne prestaju. Ali nam energiju daju naše aktivnosti koje smo usmerili na humanost, mlade, kulturu, obrazovanje, zdravstvo i zaštitu životne sredine - rekao je Vučić.

On je dodao da je CarGo uvek davao, a nikada nije tražio pomoć, kao brojne radne i intersne grupe, ali je dobio najvažniju podršku, a to je podrška građana da istraju i ne podlegnu pritiscima. 

- Danas milion nas može da bude ponosno na to što smo zajedno uradili. Na prvom mestu su naravno humanitarne akcije u kojima smo zajedno izmamili osmehe na lice deci, osobama sa invaliditetom, raznim ugroženim grupama. Naša humana misija ne prestaje, već sada dobija dodatno ubrzanje - istakao je Vučić.

Vučić: CarGo najveće udruženje u zemlji, uskoro dodatne opcije za lakše lečenje, slanje pošiljki i online plaćanje

Vučić je najavio da će uskoro uvesti i dodatne opcije koje će olakšati lečenje, slanje pošiljki pa čak i online plaćanje za članove udruženja. 

- Sa našim partnerima nastavljamo predstavljanje i širenje Batler servisa, a da se u našoj ’kuhinji’ uvek nešto novo sprema dokazuje i to da je već sledeća stvar uvođenje programa pogodnosti i popusta u privatnim zdravstvenim ustanovama - rekao je Vučić. 

On je posebno zahvalio kompaniji CarGo Technologies i njihovom timu inženjera na razvijanju softvera za brže, lakše i bezbednije međusobno povezivanje članova.

- Pored povezivanja, aplikacija je članovima omogućila brojne dodatne pogodnosti savremenog softvera. Drago mi je da milionitog člana obeležavamo lansiranjem CarGo Batler opcije, zahvaljujući kojoj u samoj aplikaciji iz sigurnosti svoga doma svi mogu da poruče dostavu hrane - zaključio je predsednik CarGo. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading