Knez Petrol širi maloprodajnu mrežu širom Srbije

Autor:

Vesti

10.09.2020

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedina domaća naftna kompanija planom i strategijom razvoja do kraja 2020. Otvara još četiri maloprodajnih objekata sirom Srbije i zapošljava više od 70 ljudi.

RepublikaFoto: Promo foto

Tim povodom smo razgovarali sa Predragom Nikićem, direktorom maloprodaje kompanije Knez Petrol.

Prvog septembra smo otvorili benzisku stanicu u Loznici , planom razvoja kompanije u poslednjem kvartalu ove godine planiramo otvaranje jos četiri maloprodajnih objekata u

1.Hrtkovcima

2.Zajecaru

3.Novom Pazaru

4.Šimanovcima

Na svim našim novootvorenim objektima u promo periodu nudimo cenu nižu 5 dinara na sve derivate u odnosu na konkurenciju. Sve naše benzinske stanice su moderni I funkcionalni objekti , koji nude različite sadržaje, rade 24/7 , imaju široku lepezu proizvoda u šopovima, u sklopu nekih maloprodajnih objekata planirani su i retorani.

Ispunjavamo najviše tehničke i ekološke standarde. Povodom otvaranja benziskih stanica u Zaječaru i Novom Pazaru planiramo velike donacije socijalno ugroženim kategorijama u tim mestima naravno u saradnji sa lokalnim zajednicama.

Zadovoljan sam , u godini koju je definitivno obeležila pandemija , odrzali smo trend održivog razoja i drustveno odgovorno poslovanje doslovno primenili u praksi, pomogli svima koji ne mogu sami.

Dodao bih da nismo koristili olakšice koje je Vlada  Srbije omogućila u sklopu ekonomskih mera I podrške preduzećima u doba epidemije , čime smo pomogli opstanak malih I srednjih preduzeća.

Promotivni period na novootvorenim maloprodajnim objektima sa cenom svih derivata nižom 5 dinara u odnosu na konkurenciju posebno me raduju , kao i činjenica da će 70 porodica bezbrižnije i srećnije dočekati praznike jer će imati siguran posao, zaključio je Predrag Nikić direktor maloprodaje kompanije Knez Petrol.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading