Vučić najavio u kojoj oblasti treba još da se radi! Odmah reagovao Grčić: To je naš predsednik!

Autor: Republika

Vesti

30.07.2020

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom današnjeg obraćanja javnosti najavio da u rudarstvu i snabdevanju električnom energijom treba više da se radi i da se očekuju pregovori sa EPS-om.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Milorad Grčić

- Čestitam privredi i građanima Srbije, rezultati su fantastični, treba da poradimo na rudarstvu i proizvodnji struje, pričaćemo sa EPS, ali zbog korone niste mogli ni da kopate ugalj istom brzinom - rekao je tokom konferencije predsednik.

Na to je reagovao direktor EPS-a Milorad Grčić koji je konstatovao da je Vučić redak primer državnika koji u isto vreme vodi računa o privrednom rastu i zdravlju građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Tomislav

30.07.2020 11:16

To je pravi direktor firme. Prati i reaguje na sve što se o njegovoj firmi objavljuje i priča.

lak

30.07.2020 11:52

Ulaze se ravnomerno na svim poljima....

majamaric

30.07.2020 12:00

Covek koji brine o zdravlju gradjana, o pravima radnika, da svi imamo mnogo bolje uslove za zivot i rad! Treba da budemo zadovoljni sto nasu zemlju vodi pravi covek...

Ana

30.07.2020 12:01

Zaista je fascinantno i zadivljujuće da predsednik uspeva istovremeno da se neumorno, lavovski bori za svakog građanina, svaki život i da brine o privredi i svim ostalim segmentima društva.