NIS donira 33 hiljade litara pijaće vode Ivanjici i Blacu

Autor:

Vesti

03.07.2020

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija NIS doniraće više od 33 hiljade litara pijaće vode opštinama Ivanjica i Blace, čiji su žitelji danima bez vode za piće iz gradskog vodovoda.

RepublikaFoto: NIS
Foto: Ilustracija

- NIS već godinama pomaže lokalnim zajednicama u Srbiji i uvek smo spremni da pružimo podršku kada je to najpotrebnije. Čim smo čuli za probleme sa kojima se suočavaju Ivanjica i Blace, organizovali smo se i odlučili da pomognemo tako što ćemo donirati pijaću vodu koju proizvodi naša kompanija. Sigurni smo da ćemo na ovaj način doprineti da žitelji ove dve opštine lakše prevaziđu nevolju sa kojom su se suočili, a mi  ćemo i dalje biti spremni da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognemo građanima Srbije - izjavio je Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a.

RepublikaFoto: NIS

U akciju doniranja vode za piće „Jazak“ aktivno su uključeni i volonteri NIS-a u okviru „Kluba volontera“, čime se nastavljaju humanitarne akcije kompanije NIS i njenih zaposlenih, u cilju podrške onima kojima je pomoć najpotrebnija. 

RepublikaFoto: NIS

Kompanija NIS od 2009. godine pod sloganom „Budućnost na delu“ organizuje i učestvuje u humanitarnim aktivnostima kojima se rešavaju akutni problemi građana, ali i generalno unapređuje život u lokalnim zajednicama ukoje je do sad uloženo više od 3,8 milijardi dinara. 

RepublikaFoto: NIS

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading