OTVORENE TRI IDEA ORGANIC PRODAVNICE

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

10.10.2017

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potrošači u Srbiji vole organsku i zdravu hranu. Tu činjenicu potvrdio je veliki broj kupaca koji je u utorak, 10. oktobra, već od 10 časova, na adresama Kralja Petra 74, Svetogorska 22 i Patrijarha Varnave 24, došao na otvaranje prvih IDEA Organic prodavnica u Beogradu. Oni su, pored velikog broja zanimljivih aktivacija, mogli da uživaju u svežim i zdravim Fresh Square zalogajima, koje je za njih pripremio Basil Al Silab, šef kuhinje istoimenog restorana.

RepublikaFoto: Promo foto
IDEA Organic - Kralja Petar 74

Ove prodavnice su dokazale da zdravija hrana više nije luksuz. Potrošačima su ponuđeni proizvodi na meru, koji su znatno jeftiniji u odnosu na već upakovane. Pored organic hrane, u asortimanu se nalazi i bogata ponuda bezglutenskih, dijetetskih, makrobiotičkih, posnih i svežih proizvoda za poneti. I sve to na jednom mestu, što kupcima značajno olakšava svakodnevnu nabavku.

Foto: Promo foto
Aleksandra Sekulić, menadžer i nutricionista IDEA Organic u Kralja Petra

IDEA Organic razume potrebe svojih potrošača i zna da je stručna pomoć od izuzetnog značaja. Zato će nutricionisti Marija Dželetović, Aleksandra Sekulić i Milica Marković, biti tu da sve kupce uvedu u svet zdravije ishrane i pomognu im da odaberu namirnice koje su im potrebne.

Foto: Promo foto
Basil Al Silab, šef kuhinje restorana Square Nine
RepublikaFoto: Promo foto

U svakodnevnoj ponudi biće i Fresh Square asortiman za poneti. To znači da će ljubitelji zdrave hrane u IDEA Organic prodavnicama svakog dana moći da kupe sveže sendviče, salate, ceđene sokove, sveže supe i zdrave kolače, pravljene od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, bez dodatka konzervansa, aditiva, veštačkih boja i stabilizatora.

RepublikaFoto: Promo foto

Postoji mnogo razloga da već danas počnete da se hranite zdravije. IDEA Organic je tu da vam pomogne u tome.

RepublikaFoto: Promo foto
RepublikaFoto: Promo foto

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading