Novo radno vreme Idea, Roda i Mercator objekata

Autor:

Vesti

18.03.2020

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Mercator-S je sa 323 maloprodajna objekta jedan od najvećih maloprodajnih lanaca na tržištu Srbije. Zato IDEA prodavnice, Roda marketi i Mercator hipermarketi imaju važnu ulogu u redovnom snabdevanju kupaca svim potrebnim namirnicama.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto ilustracija

Prateći preporuke nadležnih državnih institucija i Vlade Republike Srbije, Mercator-S je doneo odluku da skrati radno vreme u svim svojim prodavnicama, ali tako da ostane dovoljno vremena da potrošači mogu svakog dana, bez preterane gužve u radnji, da kupe sve što im je potrebno.

Od ponedeljka do subote, 304 prodavnice radiće do 18 časova, dok će njih 19 biti zatvoreno u 15 časova. Nedeljom će 255 objekata širom Srbije raditi do 18 časova, dok će 67 imati radno vreme do 15 časova.

Za informacije o pojedinačnim radnim vremenima IDEA prodavnica, Roda marketa ili Mercator hipermarketa, molimo vas da posetite web sajtove www.idea.rs ili www.roda.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading