Jeftinije osiguranje vozila plus poklon vaučeri za gorivo

Autor:

Vesti

16.03.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz slogan "Važno je stići do cilja" Kompanija "Dunav" pripremila je specijalnu akciju za osiguranje automobila.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

U periodu od 16. marta do 30. aprila svi vlasnici vozila mogu svoje četvorotočkaše da osiguraju u "Dunav osiguranju" po znatno nižim cenama. Ukoliko odluku o osiguranju donesu brzo, očekuju ih i pokloni iznenađenja – vaučeri za gorivo u vrednosti od 2.000 i 4.000 dinara.

Vlasnici vozila koji u akcijskom periodu zaključe auto-kasko polisu za vozila proizvedena  2019. i 2020. godine koja se prvi put registruju ostvarićete popust od 15 % na visinu premije osiguranja.  Osiguranike za obnovu osiguranja ili osiguranje polovnih putnička automobila očekuje   10 %  popusta za auto-kasko polise, i isti popust za zaključivanje mini-kasko polisa. Po polisi  za auto-kasko osiguranici dobijaju poklon vaučere za gorivo u vrednosti od 4.000, a po polisi za mini - kasko  vaučer od 2.000 dinara.

Prilikom zaključivanja  polise osiguranja od auto-odgovornosti, uz kupovinu najmanje dva proizvoda s polise auto-bonus plus (pomoć na putu, osiguranje stakala i auto-nezgoda) osiguranici na dar dobijaju poklon  karticu za gorivo vrednu 2.000 dinara.

Prilikom zaključivanja polise Pomoć na putu, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti, auto-kaska ili mini-kaska, osiguranici mogu ostvariti popust od 20 %, dok 50 % popusta na premiju osiguranja očekuje one što zaključe polisu osiguranja od auto-nezgode.

Od 16. marta do 10. aprila osiguranici mogu dobiti vaučere za gorivo prilikom zaključivanja neke od navedenih polisa na prodajnim mestima Kompanije, u "Dunav centrima" širom Srbije i posredstvom agenata osiguranja. Vaučeri se mogu iskoristiti na svim "Lukoil" pumpama u Srbiji do 31. avgusta ove godine. Broj vaučera je ograničen.

Detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti na adresi www.dunav.com i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.

Za  kasko osiguranje automobila "fiat 500L" – ušteda gotovo 15.000 dinara

Vlasnik novog automobila marke "fiat 500L" prilikom zaključivanja auto-kasko polise uštedeće oko 11.000 dinara u akcijskom periodu. Po zaključivanju te polise dobiće i dva poklon vaučere za gorivo vrednosti 4.000 dinara.

Polisa auto-kaska za "mercedesa E350" zaključena u "Dunavu"  štedi neverovatnih 60.000 dinara

Ušteda po zaključenoj auto-kasko polisi za vlasnika „mercedesa E350“ kupljenog ove ili prošle godine u akcijskom periodu iznosi oko 56.000 dinara. Uz to sleduju i poklon vaučeri za gorivo ukupne vrednosti  4.000 dinara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading