Sigurno u slučajevima kvara u domaćinstvu

Autor: Republika

Vesti

03.02.2020

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mada su određene popravke cevi u domaćinstvu veoma jednostavne, kod drugih može doći do ozbiljnih oštećenja koja mogu prouzrokovati izlive velikih količina vode, a posledično i štetu. Začepljene odvode od sudopere, lavaboa ili kada generalno nije teško samostalno otpušiti i osloboditi od viška natalaženog otpada. Sa druge strane, popravke glavnih odvodnih cevi ispod sudopere, trebalo bi prepustiti stručnom licu, jer curenje vode u ovom slučaju može uništiti ormare i podove. Kada do ovakvih kvarova dođe, važno je imati pravog partnera.

Foto: Promo foto

Triglav osiguranje u ponudu je uvrstilo paket osiguranja domaćinstva "Moj krov" koji je moguće zaključiti za svega nekoliko minuta i to online. Na portalu e.triglav.rs dovoljno je tri koraka da kupite polisu po svojoj meri, u okviru dva programa - Standard i Premium. Korisnicima polise "Moj krov" u slučaju kvarova, na raspolaganju su hitne intervencije sa asistencijom 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji. Ukoliko u kući ili stanu dođe do ozbiljnijih oštećenja, Triglav osiguranje obezbeđuje rezervni nameštaj, a po potrebi i privremeni smeštaj. Budite sigurni u slučaju kvarova u domaćinstvu uz Triglav osiguranje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading