Siguran dom i tokom zimskih dana

Autor: Republika

Vesti

22.01.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim niskih temperatura, vremenskih nepogoda i klizavice, zima sa sobom nosi i nepogodnosti za vaš dom. Brojni su rizici koje u domaćinstvu mogu da izazovu naleti snega, mećave i mrazevi. U slučajevima snežnih oluja i intenzivnih nanosa, krov vaše kuće može popustiti usled brzo nataložene težine snega. Niske temperature mogu zalediti cevi i dovesti do njihovog pucanja. S obzirom na to da ne postoji mnogo toga što možete uradili kako biste ovo sprečili, preporuka je da na vreme osigurate svoj dom.

RepublikaFoto: Promo

Triglav osiguranje u asortiman je uvrstilo nov proizvod – paket osiguranja domaćinstva "Moj krov" koji pruža kompletnu zaštitu vašem domu i to u okviru dva paketa – Standard i Premium. Da osigurate kuću ili stan dovoljno je samo tri klika na portalu e.triglav.rs, kao i osnovne informacije o adresi, kvadraturi i godini izgradnje kuće ili stana, kao i sprata na kome se stan nalazi, odnosno ukupna spratnost kuće. Ukoliko šteta nastala usled oluje ili bilo kog uzroka napravi ozbiljnija oštećenja na domu, korisnicima polise na raspolaganju je usluga hitnih intervencija sa asistencijom i to 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji. Triglav osiguranje je tu za sigurnost svakog doma i tokom najhladnijih dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading