Zimovanje po meri hedonosta

Autor: Republika

Vesti

31.12.2019

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kopaonik je pravi raj za ljubitelje zimskog sporta i prirode, a sinonim za Kopaonik bio je i ostao jedinstveni hotel Grand.

RepublikaFoto: Promo foto

Hotel Grand - autentičan doživljaj Kopaonika

Poznat ne samo po ekskluzivnoj lokaciji, već i po usluzi i sadržajima koji gostima omogućavaju nezaboravno iskustvo i odmor tokom cele godine, ovaj kultni hotel sija punim sjajem i ove zimske sezone.

A goste očekuje vrhunski komfor, animacija za decu, odlična gastronomska ponuda, spa & wellness sadržaji sa zatvorenim i otvorenim bazenom sa najlepšim pogledom na ski staze i još mnogo toga po čemu je ovaj hotel poseban.

Foto: Promo foto

Dečiji paket - 7 noćenja gratis

Posebni uslovi važe za decu - gratis smeštaj za najmlađe do 7 godina, za boravak od 7 noćenja, kao i kreativne animacije tokom cele zimske sezone. Dok roditelji uživaju u pravom odmoru, za decu je rezervisan kvalitetan sadržaj - kreativne radionice, večernja animacija, igraonica, gejming studio, predstave ali i aktivnosti u prirodi.

Najmlađi pored gratis smeštaja do kraja zimske sezone dobijaju na poklon i prvi ski čas sa ski opremom. Uz spa & wellness sadržaje i zimske čarolije na snegu, sasvim dovoljno razloga za savršeno porodično zimovanje.

Skijajte i uživajte bez gužve

Ako više volite staze bez gužvi i vrhunski ugođaj u hotelu, birajte termine od nedelje do četvrtka. Uz niže cene smeštaja i do 40%, isprobajte neki od spa & wellness tretman po kojima je hotel Grand poznat.

Music Week Festival

MK Resort se pobrinuo da upotpuni ponudu i da sezonu produži na gotovo 5 meseci, zbog toga ne propustite neka od brojnih dešavanja.

Music Week festival je poznat po koncertima najpoznatijih muzičkih imena ovog prostora. Realizovan u vrhunskoj produkciji savršena je poslastica nakon nadaleko čuvenog martovskog skijanja, kada su dani najlepši i puni sunca, a snega ima više nego dovoljno. Paketi na bazi tri noćenj dostupni su već sada, a najbrže očekuju i najpovoljnije cene i ulaznice za koncerte.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading