Neverovatni redovi na otvaranju prve Xiaomi prodavnice u Novom Sadu!

Autor: Republika

Vesti

15.12.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Xiaomi je uz partnerstvo sa distributerom, kompanijom PC Centar, u nedelju, 15. decembra otvorio prvi Mi Store u Novom Sadu, u tržnom centru BIG.

RepublikaFoto: Promo foto
Veliki broj građana okupio se na otvaranju Xiaomi prodavnice

Veliki broj fanova i predstavnika medija prisustvovalo je otvaranju ovog prodajnog objekta.

Kao i u Beogradu, nije izostao izuzetno dugačak red od preko 200 ljudi koji su želeli da se

domognu Xiaomi proizvoda po akcijskim cenama.

Mi Store Novi Sad nudi najširi spektar proizvoda od mobilnih telefona preko pametnih kućnih uređaja do električnih skutera, a na dan otvaranja svi posetioci su mogli da kupe svoje omiljene proizvode uz specijalne pogodnosti.

RepublikaFoto: Promo foto

Posebno interesantno jeste to što je prvi posetilac dobio najnoviji Xiaomi telefon - Mi Note 10 za 1 RSD, a drugi posetilac najpopularniji Xiaomi Ecosystem proizvod - Mi Električni trotinet za 1 RSD.

U ekskluzivnom prostoru u tržnom centru BIG Novi Sad svi zainteresovani mogu da se upoznaju sa celokupnim prodajnim asortimanom kompanije Xiaomi. Prvenstveno mobilni telefoni po kojima je Xiaomi najpoznatiji, ali i drugi proizvodi poput pametnih usisivača, prečišćivača vazduha i električnih skutera.

RepublikaFoto: Promo foto

Mi Store Novi Sad se nalazi na prvom spratu tržnog centra BIG Novi Sad i radi svakog radnog dana, kao i vikendom, od 10h do 22h.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading