Velika šansa za preduzetnice iz Novog Sada

Autor:

Vesti

15.12.2019

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saradnja grada Novog Sada sa ministarstvom kojim rukovodi Nenad Popović, zadužen za inovacije i tehnološki razvoj, dala je sjajne rezultate. Tako su ženama preduzetnicama sa teritorije Novog Sada uručeni grantovi za razvoj 39 inovacionih projekata, u ukupnoj vrednosti od 12 miliona dinara.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Nenad Popović i Miloš Vučević na dodeli grantova ženskim preduzetnicima

Dobitnicama grantova obratio se prvi čovek Novog Sada Miloš Vučević, koji im je čestitao i poručio da je ovo dokaz da su hrabre i istrajne, ali i da su imale izuzetno kvalitetne projekte s kojima su konkurisale.

Gradonačelnik je pozvao preduzetnice da učestvuju i na novim konkursima.

- Širite dalje ovu pozitivnu priču, ohrabrite i ostale žene da pokrenu svoj posao i svojim preduzetništvom doprinesu ravoju ekonomije Srbij - naveo je Vučević i dodao:

- Pokažite im da nije strašno raditi i verovati u sebe, to je jedini kvalitetni put uspeha.
Ekonomski stručnjaci saglasni su, inače, da je razvoj preduzetništva, malih i srednjih preduzeća možda i ključan za ubrzavanje ekonomskog razvoja zemalja koje su u tranziciji, poput Srbije. Samim tim, ovakvi projekti, poput ovog koji su zajedno sproveli ministar Popović i Novi Sad od izuzetnog su značaja.

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE GRADA NOVOG SADA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading