Ovo su neki od razloga da investirate u Sombor

Autor: Republika

Vesti

29.09.2019

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi koji posluju u Somboru mogu računati na svesrdnu pomoć Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, koja je bukvalno 365 dana u godini na usluzi onima koji podstiču privredni razvoj grada na severu Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com/BITBOX
Sombor

Misija kancelarija proklamovana je kao podsticanje ekonomskog razvoja grada kroz stimulaciju postojećih preduzeća za širenje kapaciteta, stvaranje poslovnog okruženja privlačnog za investiranje i konzistentnu reformu gradske uprave suštinski i dugoročno posvećene razvoju grada.

Da bi se ta misija ostvarila kancelarija pruža podršku investitorima, kreira i konstantno ažurira ponudu slobodnih kapaciteta grada, definiše kadrovske ponude i potrebe investitora za radnom snagom, promoviše neprestano investicione potencijale (sajmovi, stručni skupovi, mediji, saradnja sa raznim organizacijama, promotivni materijali, obilazak lokacija...), objedinjava rad gradskih službi i javnih preduzeća, unapređuje poslovne sposobnosti lokalnih privrednika...

Bitna stvar na ovom spisku je i stalno ažuriranje internet prezentacije grada Sombora, i to informacijama o aktuelnim konkursima, subvencijama, projektima, lokacijama i ostalim pogodnostima za privrednike.

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE GRADA SOMBORA

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading