Šaranović pisao Krašu: "Da, sada imam 16,68 odsto vaših akcija"

Autor: Republika

Vesti

26.09.2019

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Šaranović u Krašu je u ponedeljak stekao 250 hiljada deonica i tog dana je njegov udeo porastao na 16,68 odsto. Naime, kompanija Nebojše Šaranovića, "Kappa Star" poslala je u "Kraš" obaveštenje o promeni udela i na taj način potvrdila nezvaničnu informaciju, piše "Vecernji.hr".

RepublikaFoto: facebook.com/Kraš
Kraš

Zagrebačka berza izdala je saopštenje o promenama u glasačkim pravima gde se navodi da je kompanija "Kappa Star" prešla prag od 15 odsto glasačkih prava u "Krašu".

- U skladu sa članom 482. Zakona o tržištu kapitala, obaveštavamo javnost da smo dana 25.09.2019. primili obaveštenje od deoničara 'Kapa Star Limited', društvo s ograničenom odgovornošću iz Nikozije, Kipar, o dosezanju i prelasku praga od 15 odsto glasačkih prava u Krašu - navodi Zagrebačka berza.

Na kupovinu deonica "Kraša" Šaranović je utrošio oko 200 miliona kuna (oko 27 miliona evra), a njegov paket deonica po cenama postignutim na Zagrebačkoj berzi vredi 265 miliona kuna, piše "večernji.hr".

Svoje planove i dalje ne otkriva i odbija da da je izjave za medije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading