Prvi efekti Makronove posete: Nakon Austrije i Švajcarske CarGo uskoro i u Francuskoj

Autor: Republika

Vesti

26.07.2019

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

CarGo nastavlja širenje u Zapadnoj Evropi, a planira i nabavku francuskih automobila.

Foto: Promo foto

Nakon sklapanja više sporazuma o saradnji između Francuske i Srbije, kompanija CarGo Technologies, ohrabrena novim talasom prijateljstva između dve zemlje, odlučila je da na poziv francuskih partnera proširi svoje poslovanje i na ovo tržište, zbog čega će uskoro aplikacija CarGo početi sa radom prvo u Sen Tropeu.

„Za početak poslovanja na tržištu Francuske, dobili smo ponudu da svoje poslovanje započnemo na Azurnoj obali, turističkom centru Francuske, konkretno Sen Tropeu. Nakon potpisivanja sporazuma sa lokalnim partnerima, CarGo će biti hit u Francuskoj, to je sigurno“, rekao je Vuk Guberinić, direktor kompanije CarGo Technologies.

Foto: Promo foto

Guberinić je istakao da je Sen Trope samo prvi talas ulaganja u razvoj i širenje poslovanja na francusko tržište jer postoji još preduzetnika koji su izrazili interesovanje za ovu srpsku aplikaciju.

Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana „CarGo“ rekao da je poseta francuskog predsednika Emanuela Makrona mnogo značila za Srbiju, da su ovo prvi efekti Makronove posete i da će se tek osetiti benefiti potpisanih sporazuma između dve zemlje.

„Ohrabreni novim talasom prijateljstva, verujem da je ovo odličan put jer su jaki privredni odnosi i kulturna saradnja temelj dobrog i stabilnog odnosa između zemalja, posebno vekovnih prijatelja – Srbije i Francuske“, istakao je Vučić.

Foto: Promo foto

Vučić je dodao da je ova saradnja značajna kako za francusko tržište tako i za razvoj srpske privrede.

„Apelujem da sledeći korak u saradnji bude nabavka automobila francuskih proizvođača, što će poboljšati kvalitet usluge za članove Udruženja CarGo u Srbiji, ali i odnos između zemalja“, zaključio je Vučić.

CarGo posluje u Švajcarskoj i Austriji, gde je omogućeno korišćenje svim građaniima, dok u Srbiji CarGo mogu da koriste samo članovi Udruženja „CarGo“ kao inovativnu pomoć na putu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading