Stranci traže pančevački hleb!

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

12.07.2019

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će Grci i Rusi radije kupovati "Lalu" i "Sosu", ali i ostale hlebne poslastice iz Pančevačke pekare, znaće se uskoro. Za sada, hleb iz ove srpske fabrike, i dalje je lider u kvalitetu, a ručno i tradicionalno pravljenje vekni, razlog vernim kupcima, da im ova osnovna namirnica u korpu stiže pravo iz Pančeva.

RepublikaFoto: Promo foto
Ulaz u pekaru Pančevo

- Sasvim je izvesno da je tajna uspeha Pančevačke pekare u poštovanju tradicije, dobrim majstorima, kvalitetnom repromaterijalu i savremenoj tehnologiji – kažu u Pančevačkoj pekari. – Planiramo, da do kraja godine dodatno modernizujemo  pogone i ponudimo građanima nove vrste visoko kvalitetnih i apsolutno bezbednih pekarskih proizvoda, isključivo prema zahtevima kupaca, tržišta, ali i standardima i propisima.

RepublikaFoto: Promo foto
Kukuruzne pogačice

Nedavno je  vodećim ljudima Pekare "Pančevo" stigao upit – može li se pecivo Pančevačke pekare obezbediti u dovoljnim količinama za pojedine regione Grčke i Rusije, a kao razlog, zbog čega su baš od ove srpske pekare tražili saradnju, usledio je odgovor:kvalitet! A, ono što je iznenadilo i najstarije zaposleneu pekari, jeste da su stranci čuli za priču, da je hleb "Sava", potekao, baš iz ovih pogona i da je u Pančevačkoj pekari prvi umesio majstor Sava.

- U ovoj firmi smenjivale su  se generacije, koje su učile jedne od drugih i ljubomorno čuvale tajne neprikosnovenog ukusa hleba "Lala" i "Sosa", koji su omiljeni, kako u ovom delu Srbije, tako i širem region – kažu u Pekari "Pančevo". – Proizvodi su bezbedni, kupci zadovoljni, zaposleni zaintersovani za stalna poboljšanja, dodatno osposobljavanje, pre svega, jer se već krajem godine očekuje realizacija plana da imamo najmodernije pogone. Ulažemo u zaposlene, obezbeđujemo radne i savesne kadrove, koji će svojom savremenom vizijom opelemeniti  tradiciju proizvodnje.

Foto: Promo foto
Domaća Pogača

Pančevačka pekara, osnovana 1947.godine, kao potpuni lider u region, jedina ima razvijen sospstveni prevoz, a do velikih marketa, stiže svež hleb i nekoliko puta dnevno.

NOVITET

Ovih dana, delegirani iz Pančevačke pekare, obilaze srpske manastire, u nameri da pronađu buduće saradnike za specijalne vrste hleba, ali i upute se u nove, ručne tehnologije, kojima će zrna žitarica, koje se koriste biti više iskorišćene.

- Nije bilo malo puta, da pitaju  kupci: da li je stigao pančevački hleb? – pričaju zadovoljno u pekari "Pančevo". – Baš ta rečenica odnosi se na naše proizvode, zbog čega smo ponosni na sve što radimo, na svaku borbu sa konkurencijom, koja je svakim danom sve veća i okrutnija, da zauzme pozicije, za koje se borimo kvalitetom i cenom. Hrono hleb, beskvasni, sa heljdom, začinima, samo su mali deo velike ponude iz naših pogona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading