Od sutra prodaja za letove iz Niša: Avio karte od 48 evra

Autor:

Vesti

16.05.2019

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Er Srbija će sutra, 17. maja, početi prodaju karata za 12 linija od javnog interesa iz Niša. Prvi letovi na novim linijama kreću od 15. jula, a avioni srpskog nacionalnog avio-prevoznika saobraćaće do Nirnberga, Frankfurta (Han), Hanovera, Fridrihshafena, Karslruea, Salcburga, Rima, Bolonje, Budimpešte, Geteborga, Ljubljane i Tivta. Povratna karta može da se kupi po ceni počev od 48 evra sa svim taksama za Geteborg i Tivat.

Foto: Promo foto

Niš će sa tih 12 evropskih gradova iz Nemačke, Austrije, Italije, Mađarske, Švedske, Slovenije i Crne Gore biti povezan sa najmanje dva leta nedeljno.

- Naš cilj jeste da obezbedimo da građani Niša lete po najpovoljnijim uslovima ka jednoj od 12 ponuđenih destinacija. Letove će obavljati avion tipa erbas A319 sa oznakama Er Srbije. Cilj nam je da našim putnicima ponudimo dobru uslugu po najboljim cenama - izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Foto: Promo foto

Er Srbija leteće iz Niša na osnovu rezultata međunarodnog tendera za linije od javnog značaja koji je raspisala Vlada Srbije, a kojim je omogućeno povezivanje deset okruga u Srbiji sa šest zemalja Evropske unije i Crnom Gorom.   

Nove destinacije iz Niša

Destinacija Letova nedeljno Povratna karta počev od (EUR)
Frankfurt (Han) 2 51
Hanover 2 61
Nirnberg 2 60
Fridrihshafen 2 60
Karlsrue 2 55
Salcburg 2 62
Rim (Fjumičino) 2 73
Bolonja 2 52
Budimpešta 2 61
Geteborg 2 48
Ljubljana 2 53
Tivat 2 (3) 48

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading