Vredno priznanje: Veselin Jevrosimović proglašen za najboljeg privrednika u regionu

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

28.03.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veselin Jevrosimović, predsednik kompanije Comtrade Group, danas je u Rektoratu Beogradskog Univerziteta primio prestižnu nagradu "Kapetan Miša Anastasijević" za najboljeg privrednika u regionu.

RepublikaFoto: telegraf.rs
Veselin Jevrosimović

Ovo važno društveno priznanje dodeljuje se u okviru projekta "Put ka vrhu", za unapređenje poslovnog ambijenta i afirmaciju Srbije u svetu.

Dodela se realizuje uz logističku podršku Privredne komore Srbije, a u organizaciji Media Invent, Privredne komore Vojvodine, Univerziteta u Novom Sadu i Beogradu. Medijski pokrovitelj je RTV Vojvodina.

RepublikaFoto: telegraf.rs

Veselin Jevrosimović kaže da je ova nagrada veliko priznanje i isto tako veliki podsticaj.

 

 

- Nagrada "Kapetan Miša Anastasijević" je veliko priznanje za mene i još veći podstrek za dalji rad u budućnosti. Želim da se zahvalim Beogradskom i Novosadskom Univerzitetu što su me predložili za nagradu. Kada vas ovako dve prestižne akademske institucije predlože, onda je to stvarno veliko priznnaje. Kapetan Miša je bio veliki čovek, veliki privrednik i dobrotvor, i mi treba da sledimo njegovu viziju i njegova dela - poručuje Jevrosimović.

RepublikaFoto: telegraf.rs

Među kandidatima za ovogodišnje priznanje bili su istaknuti preduzetnici, kompanije, brendovi i stvaraoci iz raznih oblasti života i stvaralaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading