Direct media najavila novu eru regionalnog marketinga

Autor: Republika

Vesti

18.01.2019

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prisustvu više od hiljadu zvanica, Direct Media sistem, koji posluje u okviru United Grupe, obeležio je početak novog razvojnog ciklusa poslovanja i najavio ulazak regionalnog marketinga u narednu evolutivnu fazu.

RepublikaFoto: Promo foto
Govor Jovana Stojanovića COO Direct medija United solutions

Uz novi vizuelni identitet, DIRECT MEDIA United solutions će, i u novoj poslovnoj eri, a kao dugogodišnji lider u pružanju advertajzing, komunikacijskih i medijskih usluga u jugoistočnoj Evropi, nastaviti da bude predvodnik digitalne transformacije regiona na putu ka budućnosti marketinga i oglašavanja.

- Prošle godine smo postali deo United Medije odnosno United Grupe, vodećeg sistema u ovom delu Evrope u oblasti telekomunikacija i medija koji snažno gazi kroz novu tehnološku eru i inovira poslovanje na dnevnom nivou. Zato nam je velika privilegija da baš sa United Grupom započnemo novi rast, dok istovremeno jasno možemo da prepoznamo doprinos koji ćemo dati razvoju Grupe i regionalnog marketinga generalno - izjavio je Chief operating officer DIRECT MEDIA United solutions Jovan Stojanović.

RepublikaFoto: Promo foto
Direct media žurka: Marija Bergam, Andrija Kuzmanović, Dragan Bjelogrlić i Mia Bjelogrlić

U velikom sistemu United Medije i United Grupe, DIRECT MEDIA United solutions će nastaviti razvoj novih tehnologija, inovativnih advertajzing modela i digitalnog marketinga. To će omogućiti kreiranje  jedinstvenih komunikacijskih rešenja koja će se plasirati  kroz različite napredne platforme, a kompanijama, brendovima i medijima u celom regionu doneti brži iskorak u digitalnu eru i efikasniji razvoj poslovanja. 

-  U novoj eri, povezanost je glavna valuta, a rešenja za poslovne izazove su komunikacijske strategije nove generacije koje razvijamo. To će biti daleko kompleksnija, tehnološki zahtevnija rešenja, koja objedinjuju postojeće i kreiraju nove mostove komunikacija. Kao profesionalci smo potpuno spremni za ovaj iskorak i sa puno entuzijazma i samopouzdanja, ulazimo u novi razvojni ciklus - izjavio je Jovan Stojanović. 

RepublikaFoto: Promo foto
Atmosfera sa žurke Direct media

Skoro dvadeset godina poslovanja Direct Medije obeležili su regionalna ekspanzija, pomeranje granica u industriji oglašavanja, proizvodnja vrhunskog televizijskog sadržaja, kao i društveno odgovorno poslovanje. Kroz stalno usavršavanje ekspertize, Direct Media je uspela da uvede svetske standarde u marketinšku industriju regiona, i to uprkos činjenici da ne pripada lancu globalnih agencija. 

DIRECT MEDIA United solutions pruža usluge internacionalnim i domaćim kompanijama na tržištima osam zemalja regije, kroz mrežu svojih kancelarija i afilijacija: u Srbiji, Crnoj gori, Makedoniji, Albaniji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Hrvatskoj i Bugarskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading