AIK BANKA PREPOZNATA KAO NAJBOLJA KOMERCIJALNA BANKA U SRBIJI

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

03.12.2018

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

AIK Banka je četvrtu godinu zaredom dobitnik priznanja za najbolju komercijalnu banku u Srbiji, koje u okviru nagrada BANKING AWARDS dodeljuje renomirani ekonomski magazin iz Velike Britanije - INTERNATIONAL BANKER.

Foto: Promo foto

Na osnovu detaljne analize ključnih činilaca u bankarskom sektoru, potvrđeno je da AIK Banka već četvrtu godinu u kontinuitetu ostvaruje izuzetne poslovne rezultate, zahvaljujući kontinuiranim investicijama i inovacijama u poslovanju, uz visok stepen profesionalnosti i uvažavanja poslovnih partnera, klijenata i potrošača. Osim toga, etička doslednost i ekološka osvešćenost, kao i briga o širim društvenim interesima, rezultirali su time da se AIK Banka već dugi niz godina nalazi u samom vrhu na srpskom bankarskom tržištu.

RepublikaFoto: Promo foto
Jelena Galić

- Pred savremenim bankama su veliki izazovi. Osim prilagođavanja regulativi i IT inovacijama, što je prepoznato kao najveći izazov, u obzir treba uzeti i sve jaču tržišnu utakmicu i sve veći broj različitih konkurenata, koji sežu daleko van sistema  tradicionalnog bankarstva. U epicentru cele priče, više nego ikada, mora da stoji pojedinac - konkretan korisnik, klijent - sa svojim očekivanjima, potrebama, mogućnostima i željama, koje banka usmerena na održivo poslovanje i razvoj, mora da osluškuje pažljivije nego ikada do sada. Iskoristila bih priliku i da izrazim lično zadovoljstvo povodom dobijanja ovog prestižnog priznanja, koje predstavlja svojevrsnu potvrdu da je naš odnos prema svakom klijentu ponaosob upravo onakav kakav bi trebalo da bude. Pored toga, ono je i potvrda primene naše poslovne strategije, uspešnosti i regionalne prepoznatljivosti, i nastojaćemo da i u budućnosti opravdamo značaj koji ovo priznanje ima za nas - istakla je Jelena Galić, predsednik Izvršnog odbora AIK Banke.

AIK Banka je prepoznata kao pouzdan partner velikom broju građana i privrednika, a pored toga što zauzima jednu od vodećih pozicija po broju klijenata, ona je i lider po adekvatnosti kapitala bankarskog sistema Srbije, što nedvosmisleno govori o sigurnosti i stabilnosti te finansijske institucije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading