U Makedoniji pao prvi sneg: Evo kada će se u Srbiji zabeleti!

Autor: Tanjug, alo.rs

Vesti

17.11.2018

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U mestima Mavrovo i Kruševo na zapadu Makedonije pao je prvi sneg, dok je najniža temperatura od minus pet stepeni izmerena u Berovu na istoku zemlje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Najviše snega palo je u Mavrovu - šest santimetara, dok je u Kruševu i Lazaropolju palo četiri, odnosno tri santimetra snežnog pokrivača, prenosi MIA.

Prema najavama meteorologa, hladno vreme će se zadržati i sutra uz mogućnost formiranja snežnog pokrivača na planinama i mestima na visokoj nadmorskoj visini.

RepublikaFoto: youtube.com/MariahCareyVEVO
Foto: Ilustracija

U Srbiju sneg stiže sutra!

Sutra sa juga Srbije jače naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura od 2°C na jugu do 8°C na severu Srbije. U ponedeljak oblačno i veoma hladno sa kišom, susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura od 1 do 5°C. U utorak oblačno i dalje veoma hladno sa kišom, na planinama i na istoku Srbije sa snegom, koji će tokom dana preći u kišu. U sredu malo toplije, ponegde sa slabom kišom. U utorak će duvati jak jugoistočni vetar, u košavskom području sa olujnim udarima, krajem dana u slabljenju.

U Beogradu u nedelju naoblačenje sa slabom kišom, susnežicom i slabim snegom. Maksimalna temperatura do 6°C. U ponedeljak oblačno i veoma hladno sa susnežicom i snegom, maksimalna temperatura do 3°C. U utorak oblačno sa kišom, uz jak jugoistočni vetar. Krajem dana vetar u slabljenju. U sredu malo toplije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading