Ove dve nakaze su uvredile svakog roditelja! Jurić se oglasio posle jezivog ponašanja Ojdanića i šokantne izjave Drljače!

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

11.11.2018

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandaloznog snimka na kojem Era Ojdanić onaniše, a koji je poslao devojčici od 17 godina, njegov prijatelj i kolega Bora Drljača oglasio se šokantnom izjavom.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Yu Eco
Igor Jurić bori se svim srcem da zaštiti decu od monstruma

Kako je rekao za medije, danas ništa nije čudno, jer se, po njegovim rečima, u današnje vreme sve može dobiti za 50 evra, pa čak i od dece koja imaju 13 ili 14 godina!

Ovim povodom, šokiran Borinom izjavom, oglasio se Igor Jurić, otac ubijene Tijane Jurić (15) koja je stradala u noći između 25. i 26. jula 2014. godine.

 

 

- Svakog normalnog čoveka, roditelja, posebno roditelje ženske dece i, najvažnije, svako dete u ovoj zemlji, su ove dve nakaze uvredile. Ljudi se u Srbiji privode zbog raznoraznih komentara na društvenim mrežama, a za ovu bagru će najveća kazna biti gostovanje na nacionalnim medijima. Stoko retardirana - napisao je Igor Jurić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading