Horor na izlazu iz Srbije: Ako ste krenuli u ovom pravcu, čekaćete 7 satI!

Autor: Republika

Vesti

07.11.2018

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teretna vozila se na graničnim prelazima danas zadržavaju više sati, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

RepublikaFoto: Printscreen/ AMSS
Ilustracija

Na teretnim terminalima na izlazu iz Srbije zadržavanja su na Horgošu sedam sati, na Kelebiji tri sata, na Batrovcima šest sati, na Šidu dva sata, na Bogojevu jedan sat, a kod Bačke Palanke dva sata.

Ranije danas, AMSS je saopštio da povoljne vremenske prillike i danas omogućavaju nesmetan saobraćaj, sa dobrom vidljivošću i suvim kolovozima, ali u jutarnjim i večernjim satima treba biti oprezan za volanom, zbog nešto nižih temperatura, a ponegde i magle.

AMSS podseća da od 1. novembra do 1. aprila iduće godine vozila moraju biti opremljena sa sve četiri zimske gume, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica.

Prema poslednjim informacijama Javnog preduzeća "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a kako je saopštila Uprava granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza u Srbiji zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading