Vreme nam još uvek ide na ruku, ali od jedne stvari nećemo moći da živimo! A evo kada nas očekuje i preokret!

Autor: Tanjug

Vesti

05.11.2018

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme za ovo doba godine. Vetar slab i umeren, jugoistočni, u košavskom području i jak, a u južnom Banatu i donjem Podunavlju povremeno i olujni.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ), najniža temperatura od četiri do 11, najviša dnevna od 16, koliko će biti u Timočkoj krajini do 22 stepena.

I u Beogradu pretežno sunčano, toplo i vetrovito, uz umeren i jak jugoistočni vetar. Najniža temperatura 11, najvisa dnevna 21 stepen.


Narednih dana takođe se u većem delu zemlje očekuje pretežno sunčano i toplo. Do četvrtka u košavskom području vetrovito s jakim, u južnom Banatu i donjem Podunavlju povremeno sa olujnim jugoistočnim vetrom. 

U četvrtak u zapadnim i jugozapadnim krajevima umereno naoblacenje, pogde sa slabom kišom. Maksimalna temperatura u većini mesta od 18 do 20 stepeni, krajem nedelje u manjem padu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading