Pomozimo Ivani! Ona je majka dvoje male dece, a boluje od opake bolesti!

Autor: Republika

Vesti

04.11.2018

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarna fondacija "Budi human – Aleksandar Šapić" prikuplja novčana sredstva za Ivanu S. Đorđević (1985). Nakon drugog porođaja, Ivani je otkriven zloćudni tumor grlića materice.

RepublikaFoto: Printscreen/www.budihuman.rs
Ivana Đorđević

Posle šest ciklusa hemioterapije i trideset zračnih terapija, tumor se smanjio. Ali, četiri meseca kasnije Ivana je osećala nesnosne bolove. Nakon detaljnih analiza ustanovljeno je da je karcinom metastazirao na trbušnu maramicu, jetru i žlezde.

Pomozimo Ivani!

Upišimo 562 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj. Za Ivanin život! Budimo humani!

Ivana je majka dvoje male dece, obraća se svim ljudima dobre volje da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima kako bi što pre otišla u inostranstvo na nastavak lečenja, jer su iscrpljene sve mogućnosti daljeg lečenja u zemlji, a vreme joj nije saveznik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading