Još jedan idiličan "prolećni dan" pokvariće samo kratkotrajna kiša uveče

Autor: Tanjug

Vesti

01.11.2018

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti toplo i u većem delu zemlje pretežno sunčano, samo na jugozapadu, a uveče i tokom noći na severu i zapadu, uz nešto više oblačnosti, ponegde je moguća kratkotrajna kiša.

RepublikaFoto: facebook.com/istramet

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni, po podne i uveče u košavskom području povremeno jak. Najniža temperatura od 8 C do 13 stepeni, najviša dnevna od 21 C do 26 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će tokom većeg dela dana biti pretežno sunčano i toplo, uveče i tokom noći uz nešto više oblačnosti moguća je kratkotrajna kiša u pojedinim delovima grada. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, po podne u pojačanju. Najniža temperatura oko 13 C, najviša dnevna oko 25 C.


Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti toplo, do subote umereno oblačno i uglavnom suvo, od nedelje pretežno sunčano, samo u istočnoj Srbiji oblačno i malo svežije. U košavskom području vetrovito sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom. Temperatura znatno iznad prosečnih vrednosti. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading