Bruka! Bahati taksista ojadio Egipćanina: Nećete verovati koliko mu je naplatio za 15 minuta vožnje

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

31.10.2018

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijka Gordana Đorđević bila je šokirana kada je čula iznos koji je njenom gostu iz Egipta, Erkanu Bahramiju, naplatio jedan beogradski taksista da bi ga od Surčina dovezao do prestoničke autobuske stanice.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Htela sam u zemlju da propadnem, toliko me je bilo sramota. Čovek je prvi put u Srbiji i šta će o nama da misli, da smo pljačkaši - rekla je Gordana.

Lažni račun

Na kobajagi računu koji je taksista ispostavio Bahramiju jedini podaci su 008 Beograd - 14.849 dinara.

Sve ostale rubrike, od datuma, pečata, registarskog broja vozila, broja taksija do potpisa su prazne.

Gordana kaže da je Egipćanin platio traženo, smatrajući da je još dobro prošao.

- Najpre mu je tražio 250 evra, pa kada se čovek pobunio, smanjio mu je cenu na skoro 15 hiljada dinara. Sramotno, odmah je video da je stranac i odlučio je da ga "odere". Erkan je shvatio u kojoj meri je izigran tek kada je autobusku kartu od Beograda do Niša platio 1.200 dinara - priča ogorčena Nišlijka.

 

 

Kaže i da je nedopustivo da divlji taksisti bez ikakve kontrole stoje na mestima koja su rezervisana za one koji regularno obavljaju svoj posao.

Nije posumnjao

- Kazao mi je da nije ništa posumnjao, da je taksi imao oznaku, izgledalo mu je da je sve u redu sve dok nije video da nema taksimetra. Ne razumem zašto ih ne kontrolišu oni koji su za to nadležni nego dozvoljavamo da ti ljudi brukaju čitav narod - kaže revoltirana žena.

Ilustrujući tvrdnju da se radi o astronomskom računu, Gordana objašnjava da je njena ćerka od aerodroma u Budimpešti do Ekonomskog fakulteta u Beogradu kombi prevozom putovala za samo 25 evra.

- Verujem da bi ga bilo koji legalni taksista za taj novac vozio od Beograda do Niša. Zaista mi je žao što je prvi utisak koji je ovaj čovek stekao o našoj zemlji tako loš - rekla je Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading