"Obradović je Đilasova sluškinja"

Autor:

Vesti

30.10.2018

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Lekcije o političkoj borbi koje sam besplatno davao Bošku Obradoviću je moj najprljaviji posao" rekao je bivši funkcioner Pokreta socijalista Bratislav Jugović ističući da je Obradović danas sluga Draganu Đilasu.

RepublikaFoto: youtube.com/Bato Jugovic

- Želeo sam da stvorim patriotu na političkoj sceni, a na kraju sam stvorio gubitnika i sluškinju Dragana Đilasa i Dragana Šolaka. Biti u savezu sa tajkunom Đilasom i sa razmaženim Vukom Jeremićem nije samo gubitak za Boška Obradovića, već i za sve građane koji su verovali da su Dveri nešto novo na političkoj sceni. Obradovića sam učio da bude domaćin, a on je postao sluga ljudima protiv kojih se ljuto borio. Pozivam Obradovića na četvrti duel - prihvatam da on bira i televiziju i voditelja. Najviše bih voleo da izabere Šolakovu TV N1, a neizmerno bih se radovao kada bi voditelj bio Dragan Đilas - objašnjava Jugović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Tanja

30.10.2018 11:37

Svi su oni neke marionete iskreno, i jos treba da uce mnogooo da bi licili na nesto .

toma

30.10.2018 11:37

Ova opozicija lici na raspustenu bandu , a cele ta ekipa ima jos dosta toga da nauci.

hana

30.10.2018 11:38

To su dvojica ljudi sa strahovito mnogo sujete ali i mrznje.

Jelena

30.10.2018 11:39

Veoma je tuzna situacija u koju je Obradovic doveo Dveri, da im Djilas i Jeremic koji nemaju veze sa njegovom strankom kadriraju i odredjuju sta ce da rade. A Obradovic jekao neki glavni koordinator tog nesrecnog SzS