Oni će biti naši gosti na Sajmu medija za vikend: Ne propustite da posetite štand Srpskog telegrafa i portala Republika.rs

Autor: Republika

Vesti

26.10.2018

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dnevne novine Srpski telegraf i portal Republika.rs ugostiće za vikende na svom štandu na Sajmu medija mnogobrojne poznate ličnosti iz sveta politike, sporta, estrade, kulture. Upravo to je razlog više da i građani koji se zadese na Beogradskom sajmu prošetaju do našeg štanda i porazgovaraju sa našim urednicima i novinarima.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Štand Srpskog telegrafa i portala Republika.rs

Među našim gostima biće i tri ministra, nekoliko proslavljenih trenera, poznati poslanici i advokati, a sve će biti upotpunjeno besplatnim masažama.

Evo ko će sve biti uvaženi gost na našem štandu.

Subota, 27.10.2018

Ivica Dačić

Foto: Tanjug/D. GOLL

Svoj dolazak na štand Srpskog telegrafa i portala Republika.rs potvrdio je prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Suvišno je i napomenuti da ne možemo da garantujemo da se Dačić, u skladu sa svojim imidžom šoumena, neće i "latiti mikrofona".

U svakom slučaju, Dačić će biti naš rado viđen gost.

Aleksandar Vulin i Aleksandar Antić

Još jedan ministar iz Vlade Republike Srbije doći će na naš štand. Reč je o Ministru odbrane Aleksandru Vulinu. Pored Vulina, ugostićemo i ministra energetike Aleksandra Anrtića.

Milica Đurđević, članica Predsedništva Pokreta Zavetnici

Redove opozicije na štandu Srpskog telegrafa braniće članica Predsedniptva Pokreta Zavetnici Milica Đurđević. Ko god bude želeo da se informiše o radu njihovog pokreta i ciljevima za koje se zalažu, to će moći da uradi na štandu portala Republika.rs i Srpskog telegrafa.

Foto: Tanjug/ G. STANKOVIĆ

General Vladimir Lazarević

Posebno mesto među našim gostima svakako pripada generalu Vladimiru Lazareviću, komandant ratnog Prištinskog korpusa vojske SRJ tokom NATO agresije 1999. Kao osvedočeni heroj, bez obzira što bi se na takvu konstataciju mogli zgroziti pripadnici drugosrbijanske kvazi-elite, general Lazarević je svakako neko kome treba odati dužno poštovanje za sve što je učinio braneći Srbiju i njen narod. Utoliko smo ponosniji što će posetiti naš štand.

Džakić i Gurović

Foto: ST/N. PANČIĆ

Kad je reč o gostima iz sveta sporta, sa zadovoljstvom objavljejemo da ćemo imati priliku da ugostimo proslavljenog MMA borca Dušana Džakića i proslavljenog košarkaša i košarkaškog trenera Milana Gurovića. 

Ko god prati sport, on zna o kakvim se i veličinama radi, pa je samim tim i naše zadovoljstvo veće što će biti naši gosti.

Udruženje Le Petit Mrnjau sa macama

Kao prva "pet frendli" redakcija u Srbiji (da, usvojili smo macu Cecu, o čemu ste mogli da čitate na našem sajtu), sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će druženje na našem štandu upotpuniti i članovi Udruženje Le Petit Mrnjau.

Zanimljivi gosti koji će upotpuniti druženje na štandu Srpskog telegrafa i portala Republika.rs u nedelju su sledeći:

 

Nedelja 28.10
RepublikaFoto: Promo foto

Reditelj Gaga Antonijević i junaci filma "Zaspanka za vojnike"

Kada je reč o gostima iz kulture, posetiće nas ekipa filma "Zaspanka za vojnike" na čelu sa rediteljem Gagom Antonijevićem. 

Nenad Borovčanin

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Dokazani šampion, čovek koji je 2011. godine nanizao 30 profi pobeda i domogao se titule najboljeg na Starom kontinentu, a karijeru potom nastavio kao  Predsednik bokserskog saveza Nenad Borovčanin, takođe će biti gost na našem štandu.

Ukoliko vas zanimaju borilačke veštine, u našem gostu svakako ćete imati pravog i relevantnog sagovornika.

Poznati advokat Ivan Simić

Redakcija portala Republika.rs i Srpski telegraf ugostiće i uticajnog i poznatog advokata Ivana Simića.  Član je Advokatske komore Srbije i Advokatske komore Beograda. Advokat Simić uspešno saradjuje sa advokatskim kancelarijama sa teritorije Srbije, Crne Gore i Bosne. Govori engleski  jezik.

Odbornica SNS Maja Gazdić

Jedna od najmlađih odbornica u Skupštini Grada Beograda Maja Gazdić iz redova Srpske napredne stranke, takođe će se pridružiti našim kolegama na štandu Srpskog telegrafa i portala Republika.rs.

Gazdićeva je završila Elektrotehnički fakultet, magistrirala sa najvišom ocenom, i trenutno je doktorand na istom fakultetu sa prosekom 10. Na Ekonomskom fakultetu završava master - smer ekonomija i menadzment u energetici sa prosekom 9.83.  

Besplatne masaže i šminkanje salona "Shanel"

RepublikaFoto: pixabay.com

Kao "šlag na torti" svi posetioci našeg štanda koji za to budu zainteresovani moći će da dobiju besplatne masaže salona "Shanel", dok će dame moći besplatno i da se šminkaju. Razlog više da posetite naš štand.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading