Danas mnogo hladnije: Širom Srbije kiša, na planinama SNEG!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

21.10.2018

06:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, osetno hladnije, mestimično sa slabom kišom, koja će uveče i tokom noći na visokim planinama preći u sneg.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Foto: Ilustracija

Jutarnja temperatura od 7 do 11 °C, a najviša dnevna od 11 do 16 °C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Više padavina se očekuje uveče i tokom noći na jugu i jugozapadu, gde će na visokim planinama doći do stvaranja snežnog pokrivača. Duvaće umeren i jak, severni i severozapadni vetar. 

U Beogradu će danas biti umereno do potpuno oblačno, osetno hladnije, sa kratkotrajnom kišom tokom dana. Jutarnja temperatura biće oko 11 °C, a najviša dnevna oko 13 °C.

Prema izgledima za narednih sedam dana, do 28. okotobra, u ponedeljak će biti umereno do potpuno oblačno, na severu suvo, a u ostalom delu mestimično sa slabom kišom, na visokim planinama sa slabim snegom.

U utorak suvo uz delimično razvedravanje. U sredu novo naoblačenje i zahlađenje mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom uz jak severozapadni vetar.


U četvrtak prestanak padavina i posetepeno razvedravanje i slabljenje vetra. Zatim suvo uz manji porast temperature. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading