Stanove dobila 23 pripadnika Ministarstva odbrane

Autor: Tanjug

Vesti

07.10.2018

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnicima Ministarstva odbrane danas su uručeni ključevi 23 stana, a ministar odbrane Aaksandar Vulin rekao je dodela stanova dokaz da Vojska Srbije brine o svojim pripadnicima.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aleksandar Vulin i Aleksandar Vučić

Navodeći da VS pažljivo gradi i ponovo uspostavlja sistem koji je planski i namerno bio urušavan, ministar je poručio da niko ko je pripadao i pripada Vojsci Srbije neće ostati bez pažnje i odgovarajuće pomoći Ministarstva odbrane i Generalštaba Vojske Srbije. 


- Vojska brine o svojima - poručio je ministar odbrane, koji je dodao da je u proteklih godinu dana rešeno stambeno pitanje za 1.242 aktivna i penzionisana pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske. 

On je poručio svima koji svoju sudbinu budu vezali za Vojsku Srbije i koji joj se profesionalno posvete treba da znaju da se ponovo uspostavlja sistem koji će o njima brinuti od "trenutka kada uđu u vojsku pa dokle god su živi". 


- Vodimo računa o zdravlju svojih pripadnika, o njihovim radnim uslovima, materijalnom položaju i svemu što je potrebno da obavljaju svoje funkcije, ali isto tako vodimo računa kako su njihove porodice, kakvo im je stambeno pitanje, zdravlje. Uspostavljamo ponovo sistem i Vojska Srbije brine o svojima - zaključio je ministar.

Osim Vulina, ključeve 23 stana pripadnicima VS uručio je u Velikoj ratnoj sali Starog generalštaba načelnik Generalštaba general-potpukovnik Milan Mojsilović, a zahvalio je u ime svojih kolega kapetan Vladimir Mosurović, koji je na službi u Zrenjaninu, a koji je stan dobio nakon 12 godina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading