HRANITE SE ZDRAVO? U Rodi ćete baš uštedeti!

Autor:

Vesti

09.10.2018

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi koji vode računa o tome da hrana koju jedu mora da bude zdrava, obavezno bi trebalo da posete Rodu dok su na velikom popustu brojni organski proizvodi, posebno zdrava zimnica.

RepublikaFoto: Promo foto
Za one koji strogo vode računa šta kupuju, Roda je pravo mesto za šoping

Naime, Roda je za svoje kupce pripremila veliku akciju sniženih cena kada je zimnica i sva oprema potrebna za pripremu zimsih specijaliteta u pitanju, pa tako i zdrave organske hrane.  

U Rodi možete da pazarite već gotove 100% zdrave sokove, ajvar, džem i slične proizvode i da uštedite i do 25 odsto.

Poznato je da je jabukovo sirće najzdraviji način da zakiselite svoju zimnicu, a u Rodi možete da kupite ovaj proizvod od više proizvođača i to po, naravno, sniženoj ceni. Zato bi trebalo da posetite najbližu Rodu dok traje ova velika akcija.

Naravno, u prodavnicama Rode neće uštedeti samo izbirljivi, odnosno oni koji kupuju samo organske proizvode, jer su na velikom sniženju  i svi ostali gotovi proizvodi koji nam zimi "krase" ostavu i frižider. 

Takođe, svi oni koji žele da sami naprave svoj ajvar, sok, džem, ljuticu, slatko i slične zimske specijalitete, u Rodi mogu da po sniženoj ceni kupe sve - od potrebnih namirnica, preko opreme potrebne za pripremu poput šerpi, varjača, presa, ljuštilica, pa sve do šporeta, parokuvača, frižidera i zamrzivača...

Dakle, ne propustite jedinstvenu ponudu u Rodi i uštedide velike svote novca.

Pogledajte šta je sve na popustu u Rodi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.