IMAŠ SAMO JEDAN PUT: Nigor snimio pesmu o bezbednosti u saobraćaju

Autor: Republika

Vesti

04.10.2018

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Igor Lazić poznatiji pod pseudonimom Nigor večeras je premijerno otepavao svoj novi singl nastao u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja. Njegova pesma "Imaš samo jedan put" nastala je u cilju da se podigne svest svih učesnika u saobraćaju o tome da treba više da poštuju propise i saobraćajne znake.

RepublikaFoto: Promo foto
Igor Lazić poznatiji kao Nigor

- Niko nije imun na nezgode koje se dešavaju u saobraćaju. Ova pesma rađena je sa velikim emocijama i meni je drago što sam deo kampanje "Imaš samo jedan put što života je vredan", jer je život samo jedan. Pesma je pomalo i zastrašujuća, što na kraju krajeva i treba da bude. U poslednjem delu pesme, smrt se obraća vozačima - naveo je pevač.

On je dodao da posebno saoseća sa ovom pesmom jer je njegov otac izgubio život u saobraćaju kao pešak.

Imaš samo jedan put" je po prvi put premijerno izvedena večeras na stručnom seminaru Agencije za bezbednost saobraćaja pod nazivom "Usavršavanje sistema bezbednosti saobraćaja".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading