VELIKA AKCIJA: Sve što vam treba za pripremu zimnice naćićete u Rodi

Autor:

Vesti

06.10.2018

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko volite da sami pripremate zimnicu, obavezno idite u Rodu jer ćete tamo pronaći sve što vam je potrebno za pripremu ajvara, sokova, džemova i ostalih specijaliteta koje konzumiramo zimi.

RepublikaFoto: Promo foto
Sve što vamje potrebno za pripremu zimnice naćićete u Rodi

Bukvalno sve! Od presa, tegli, poklopaca, šerpi, pa sve do šporeta i frižidera možete da pazarite u Rodi po veoma sniženim cenama.

Dakle, ko voli da kuva svoje specijalitete, a da pritom dobro prištedi, otićiće do Rode i pazariti robu po ceni nižoj i do 50 odsto.

Foto: Promo foto
Najbolja zimnica priprema se na Smederevcu

Na primer, ukoliko se odlučite da zimnicu pripremate na starom, dobrom Smederavcu, ovaj šporet na čvrsto gorivo možete da pazarite i pritom uštedite čak 5.000 dinara, a na poklon pritom dobijete veliku šerpu na poklon. Na vama je samo da se bacite na posao i pripremate ukusne đakonije. I to samo u Rodi

Naravno, oni koji ne žele da lože svoj šporet, mogu da kupe i Beko električni šporet, uz koji takođe dobijaju šerpu na poklon, ali i uštedu od 4.400 dinara.

Takođe, osim kvalitetnih šerpi i pribora koji su vam potrebni za kuvanje paprika, šljiva, paradajza, kajsija i ostalog voća i povrća koje planirate da pretvorite u ukusne zimske specijalitete, u Rodi ćete po veoma sniženim cenama pronaći veliki izbor tegli i poklopaca, ali i flaša raznih kapaciteta, zatim varjače, miksere, prese, cediljke, blendere, ljuštilice, noževe, pa čak i kecelje i kuhinjske rukavice. 

Zato je naš savet za sve domaćice da obavezno posete Rodu dok su na popustu čak i mini pekare, rešoi, parokuvači kao i mnoga druga pomagala za idealno opremljenu kuhinju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading