Dižu tezge na divljaka: ZAPLENJENO 5 TONA PAPRIKE KOD "KVANTAŠA"

Autor:

Vesti

02.10.2018

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komunalni inspektori Odeljenja za inspekcijski nadzor nad trgovinom su na teritoriji opštine Novi Beograd, kod Veletržnice "Beograd", takozvane "Kvantaške pijace" izvršili inspekcijski nadzor uz asistenciju četiri patrole MUP-a i JKP "Gradska čistoća", saopšteno je iz Sekretarijata za inspekcijske poslove.

RepublikaFoto: Tanjug
Paprike spremne za tezgu

Tokom nadzora u nelegalnoj trgovini zatečeno je šest neregistrovanih subjekata od kojih je oduzeto oko pet tona paprike. Tim povodom sekretarka Sonja Podunaca je podsetila da se ovakve kontrole svakodnevno vrše.

- Uspostavljanje i održavanje komunalnog reda u gradu je jedan od osnovnih ciljeva aktivnosti koje sprovodi Sekretarijat za inspekcijske poslove. Zato ćemo nastaviti sa ovakvim akcijama jer je u interesu svih nas da grad bude uređen i čist i da se roba prodaje na za to određenom mestu i legalno. Komunalni red mora da se poštuje i insistiraćemo na tome- rekla je Sonja Podunavac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading