LONČAR U REPUBLICI SRPSKOJ na otvaranju novog Univerzitetskog kliničkog centra

Autor:

Vesti

22.09.2018

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zdravlja Republike Srbije dr Zlatibor Lončar prisustvovao je danas u Banjaluci svečanom otvaranju novog Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

RepublikaFoto: MZ
Zlatibor Lončar u Republici Srpskoj

Tom prilikom on je istakao značaj ulaganja u zdravstvo, kako u kadrove, tako i u infrastrukturu i opremu.

- Republika Srpska danas dobija ustanovu za ponos, gde će građani RS imati uslove za lečenje kakvi postoje u bilo kojoj svetskoj metropoli, a lekari i medicinsko osoblje mogućnost da se u savremenom i modernom ambijentu kvalitetno usavršavaju. U Republici Srbiji ćete kao i do sada uvek imati podršku i iskrenog partnera - istakao je ministar Lončar apelujući na zaposlene u UKC RS da pruže podršku generalnom direktoru prof dr Vladu Đajiću u njegovom radu.

Ministar Lončar se posebno zahvalio rukovodstvu Republike Srpske - predsedniku Miloradu Dodiku, premijerki Željki Cvijanović i ministru zdravlja Draganu Bogdanoviću na istrajnosti da ovako jedan kapitalni projekat uspešno izvedu do kraja i u roku.

U delegaciji ministra zdravlja Republike Srbije nalazili su se direktorka RFZO Sanja Škodrić Radojević, pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković i direktorka KCS Milika Ašanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading