PORUKA OČAJNOG OCA: HVALA SVIMA, MOLITE SE ZA DULETA

Autor:

Vesti

17.09.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresnom porukom iz bolnice u Barseloni obratio se Aleksandar Todorović, otac malog Dušana (4), za kog je cela Srbija prikupljala pomoć, a u nedelju je avionom Vlade Srbije prebačen u Španiju.

RepublikaFoto: facebook.com/TV CENTAR
Dušan Todorović

Dečak je oboleo od jednog od najtežih tumora, neuroblastoma. Za terapije u Barseloni bilo je potrebno prikupiti 200.000 evra.

Nakon što se cela Srbija digla na noge i pošto su obezbeđena sredstva, po Duletovom dolasku u Španiju oglasio se i njegov otac Aleksandar... Kakvu je srceparajuću poruku javnosti poslao očajni roditelj? Šta je na sve rekao i naš minsitar zdravlja Zoran Lončar?

Pročitajte šta su Duletu poželele naše poznate ličnosti - pevač Marko Bulat, pevačice Merima Njegomir i Katarina Živković, nekadašnji košarkaš Goran Grbović, poslanik Vladimir Đukanović i doktorka Nada Macura...

Osim o ovoj temi, koju Srbija prati iz minuta u minut, u izdanju Srpskog telegrafa za utorak, 18. septembar, pročitajte i kako protiče poseta našeg predsednika Aleksandra Vučića Kini - osim već poznatih ekonomskih aranžmana, šta ima novo na polju vojne saradnje?

Takođe, za sve ljubitelje rijalitija, utorkom samo u Srpskom telegrafu možete da očekujete poklon dodatak - Magazin Rijaliti! Uživajte!

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za utorak, 18. septembar
Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Magazina Rijaliti za 18. septembar

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading