KONAČNO KRAJ AGONIJE: Srpski putnici uskoro kreću iz Budimpešte ka Beogradu

Autor: Republika

Vesti

12.09.2018

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski turisti, njih ukupno 170, koji su jutros iz Egipta krenuli ka Beogradu a potom bili preusmereni na Budimpeštu, konačno mogu da odahnu! Kako saznaje Republika.rs, posle 11 sati čekanja u 17.30 konačno je počeo bording srpskih putnika iz mađarske ka srpskoj prestonici.

RepublikaFoto: Tanjug/D. Petrović
Foto: Ilustracija

Podsetimo, ceo "kuršlus" nastao je pošto je pošto je Aerodrom Nikola Tesla celo prepodne bio zatvoren za sletanja i uzletanja, a otvoren je tek nešto posle 11 sati. Naime, avion egipatske kompanije "Idžipt er" (Egypt Air), usled tehničkih problema, sleteo je na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beograd i ostao na poletno-sletnoj stazi.

Zbog ogromne gužve i pomeranja letova, aerodrom u Nišu nije uspeo da primi sve preusmerene vazduhoplove, pa je avion sa 170 putnika iz Srbije, koji su boravili u Hurgadi sleteo u Mađarsku, gde su u tranzitu.

- Ovo je potpuna katastrofa, doslovno su nas izbacili iz aviona. Meni je dete gladno, plače, nemamo pelene, nemam ni hrane za nju. Svi smo uznemireni, a niko nam se ne obraća. Trebalo je da sletimo u Beograd još jutros u pola sedam. Sleteli smo u Budimpeštu i niko ne zna šta dalje. Ne znamo ni kada ćemo krenuti za Beograd ni kako - kaže Marija N., jedna od putnica, koja je bila na odmoru sa dvogodišnjom ćerkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading